Jul 25, 2013

Korang Tau Tak? Baca & Boleh Menang Hadiah RM 1250! :D


Salam & selamat sejahtera semua :D

Haa daripada tajuk dah ada yang berdebar2 tak? hehee..
Meh nak habaq mai..
Korang tau tak pasal 'Konvensyen Usahawan Muslim 2013'?

Konvensyen yang bertemakan 'Bisnes Sebagai Fardhu Kifayah'
ini diadakan di Dewan Muktamar, Kompleks Pusat Islam (JAWI)
Pada 7 September 2013 bermula jam 9.00 pagi hingga 6.00 petang.

"Kenapa kena pergi? Apa yang bestnya?"

Haa sebenarnya inilah peluang keemasan kepada para usahawan
di luar sana untuk menimba ilmu keusahawanan, mengorek
skil-skil terbaik untuk meluaskan bidang perniagaan kalian semua.
Speaker untuk majlis ini bukan calang-calang orang tau,
semuanya ternama dan dah gah dengan bidang masing-masing.
Jadinya memang bertuah la dapat menimba ilmu dari mereka.
Nak tau siapa? Meh tengok poster ni :



Haa dari situ je dah nampak kan? Mentor Jutawan, Pengarah Urusan , Pengasas
Persatuan Pengguna dan lain-lain bidang yang mantap dan gah untuk kita
dalami dan cedok ilmunya untuk diri kita sendiri juga kan.
Manalah tahu mungkin nanti kita pula akan ikut langkah mereka
yang berjaya dalam bidang mereka dan yang penting, keteguhan keusahawanan kita.
Yela, bukan apa, untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya ni bukan senang.
Qeela percaya, mencari ilmu bermanfaat macam ni pun antara salah satu usaha juga.
InsyaAllah, banyak peluang-peluang atau perkara-perkara menarik
yang kita akan dapat dan nampak selepas sertai konvensyen ini :)
Bagi yang berminat atau nak lebih info mengenainya,
bolehlah jenguk ke website ni :

Okay bagi memenangi hadiah wang tunai tersebut pula,
haa mesti ramai yang dah tak sabar ni kan, heheeee,
senang aje..
Join contest #KUM2013 ni dengan hanya menulis mengenai website atau
Majlis Konvensyen Usahawan Muslim ini, then post kan di blog.

Tarikh pertandingan ni 8 Julai 2013 hingga 18 Ogos 2013.
So bloggers sekalian, apa lagi, jom la join! 
Mana tahu ada rezeki bolehlah dapat duit raya tambahan kan :D
Belum Cuba, Belum Tahu, ye dak? heheee...
Okaylah for more info, pergi je website ni ye :

Join jangan tak join! 
Moga bermanfaat & wassalam :)




6 comments:

  1. Assalamualaikum.

    Qeela..good luck! Kita tak tahu rezeki siapa kan dpt hadiah2 tu.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'slm..betul tu dear :D thanks ye..hehe..saje try, mane tahu ade rezeki kan :) jom la join same yea :D

      Delete
  2. ^U^ Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, thanks yea invite :)

      Delete
  3. All the best Qeela! ^^ banyak tuuu. Moga ada rezeki Qeela~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ye sis! :D insyaAllah,hope adelaa rezeki, hehe, aamiinnn :D

      Delete

Got something in your mind?
Shout here! :)