Al-kisah Sponsoring & Voucher Pizza Datang Lagiiiii


Salam and hello semua :D

Seperti yg dh Qeela advertised kan di fanpage,
Sponsoring masih lagi available pada para bloggers
yang nak buat GA tu yea...
and siap promo, pada yg plan nak buat GA
which due date GA nye tu end pada early to mid October ni,
Qeela boleh sponsor special which is......

Coupon & Voucher dari Domino's Pizza!!!!

Ade yg berminat tak?
Antara coupon/voucher tu ialah RM55 (1 large & 2 regular),
50% off, dan macam2 lagi..
Qeela ade banyak coupon2 / voucher2 tu,
so ingat nak bagi few ni kat korang la kan..

Tapi, setakat ni, masing2 GA nye panjang,
which is due date nye lmbat lagi, so 
mmg syg sgt la sbb tak dpt nk sponsor depa pizza ni..
So, Qeela ade terfikir nak buat GA sendiri jelah untuk
bagi coupon / voucher tu pada pemenang2 bertuah nnti..
Nak buat 1 GA simple je yg berlangsung maybe a week or two..
Syarat pon rasenye nak letak syarat simple je, 
which just follow and like sket je..
Or maybe untuk bloggers / instagrammers ke ape..

So, agak2 ada yang sudi nak join tak?
Nak survey dulu ni, if okay bolehlah terus on je GA tu ye dop :)
Hope korang sudi bagitau kat comment yea..macehhh! :D




7 bubblynotes :):

  1. kat tempat aien.. tak de domino pizza tue.. huhu

    ReplyDelete
  2. kalau Pizza Hut sedap lah jugak. sini takde Domino's. hwaaaa! :(

    ReplyDelete
  3. same lahh. tempat lin pon takde domino's. pizza hut ade lahh

    ReplyDelete
  4. Hehe thank you semua yg sudi comment :) Mm syg jugak yea pada yg xde domino's kt tmpt korg tu, if tak mesti bersemangat nk join kn.. :( Qeela suke Domino's, huhu..xpe2 Qeela dh pk2 cmne dh..sat g wat entry baru, heheee...

    ReplyDelete
  5. wah.. mama sekali pernah makan domino ni... sedapp...

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)
For work collaboration or reviews, kindly reach me at : 
qeelaaini@gmail.com.
Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.