Oct 28, 2013

Do You Remember This? :)


#GSCSpooktober Surprise Box.

Crossed it on twitter last night where when u bought horror movies
on this October u'll get the surprise box :)
Halloween thingy, of course.
Interesting, and the first thing that came into my mind
was what might be inside of the surprise box.
I've been thinking about this one kind of a toy
that I used to play, bought, had, looked etc when I was a little.
I still remember it, the black kinda cup, and even the awesome spooky shop.
It was spooky-slimy-colourful-thingy with a broken bloody finger
or an eyeball at the centre of it which been filled in a some like cup.
Well as for the 'filling', it's not only those bloody fingers nor eyeball, 
it could be ear, nose, etc.

Do u remember it too?
I know it's kinda spooky but it's fun though.
Hehe.
Well, it's hard to find those thing nowadays.
While googling for the images,
I found some other didn't-know-whether-they-still-exist-here
toys too from my childhood, and yeah that was fun :)
Cause it's rare, fun, funny, nostalgic and everything.
I'd love to hold it and have it again, well yeah cause if I wanna play
with it it'll be too awkward, idk.
Well, let's scroll some pictures shall we?
Drop me some words if u recognized / remember / experienced those too!
:)


This is most likely the slimy spooky thingy toys with the fake body parts in it 
that I've told u about earlier.






While these are some of others cool rare 90's toys that I've found while googling 
for the spooky slimy toys earlier above :)

Tamagotchi (the Digimon species)



Yeap I still remember this fake poop. Yerghh.



Sticky hand. One of my fav :D



Transforming Power Rangers. Bahaha.



Basketball shooting game :)



Well we've got Furby, Creepy ball, creepy babydolls, monster in my pocket, 
and wayyyy much more to dig in. 
I'm not sure if they're still exists though. I mean here in Malaysia.
Even Digimon itself is hard to find, right?
Okay then, that's all for today.
Have a great nostalgic night guys :D

Oct 21, 2013

SAY NO TO PARABEN (Share and win RM100.00 cash)


Salam and hello lovelies!

Actually nak share entry from GT about paraben ni.
Qeela tak copy paste 100%, tp yg penting isinye sampai kan? :)
Hopefully diterima lah yerr cik GT..hehe..
Okay, tanpe membuang mase, meh berkenalan dgn En. Paraben kite.

Paraben ialah sejenis bahan kimia yang terdapat dalam lebih 90% jenis kosmetik 
dalam dunia. Ia adalah kelompok bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet dalam lotion, conditioner, shampoo, deodorant bahkan bahan makanan dan minuman. 
Bahan ini terdaftar pada label, dengan nama antara lain; methylparaben, butylparaben, ethylparaben, benzylparaben, isobutylparaben, dan propylparaben. 
Uolls selame ni mekap mekap muka dah jadi macam coloring book tu penah sedar tak tentang bahaya Paraben ni pada tubuh badan korang?

Bahan kimia Paraben ni memang TAK BOLEH terhapus dalam sistem badan manusia. 
Ia kekal dalam badan and lama-lama boleh menyebabkan kanser. 
Antara produk yang merbahaya dekali and paling cepat masuk tubuh badan kita ialah LIPSTIK. Uolls g tonyoh kat mulut bebanyak then bila tiba waktu makan semua warna kat mulut kita makan skali. Pas makan tonyoh balik. Sangat tragis bila kita "membunuh diri" kita sendiri bukan? Sebab tulaa seeloknye bila nak membeli kosmetik tu tolonglah check dulu kandungan or ingredients bahan kosmetik anda dulu. Please be alert yea...


So now jom kite start tuka semua make-up and skin care kite pade semua barang organik yang lagi berkualiti and tak bahaya pada kesihatan untuk long term. 
Mahal is not the issue i guess... Because rather than uolls spend money for a "rubbish" 
and dangerous things, better if you choose something healthier. 
At least in future uolls no need to spend much money for medical expenses.

Selain tu bhn2 / brg2 baby pon ade yg ade paraben jugak tau. 
So para parents sekalian please please pleaseeeeee be alert yea..
Yelah bukan takat nak tgk BPA free je, paraben free pon penting tau.
Macam Qeela, cth if baby wipes tu mmg always pilih yg paraben free.

As for Cik GT kite tu pulak, now die pakai product make-up dari Cosway, she's prefer LV. Sebab katenye product ni kualiti tinggi, affordable, and they have mention earlier "no paraben" inside. That makes her felt secure lah. Sekarang muka pon tak pucat if she's not wearing any make-up. Thats the different between product yang ada paraben or tidak. Lepas balik kerja ni cepat2 balik cuci muka uolls yg mekap sekilo tu then tengok sendiri. 
Haa menarik kan? :D

Okay tu jelah nak bebel. GT kate kempen ni berakhir sampai November nanti k :D
Hope adelaa luck Qeela kali ni, huhu. If takde pun, at least adelaa spread awareness
jugak kan, yeah sharing is caring, tak gituu? hehe.
Anyways entry GT tu DI SINI YERRR :D 
Just click jer k? :D

Take care and have a great week korang! :D

Oct 13, 2013

Jom Menangi iPhone 5s, Cash etc dengan Mudah!


Salam and hellooo semua :D

Nak menang iPhone 5s? Cash? Hadiah berjumlah lebih RM 7000 
untuk dimenangi !!

Okay before pergi kepada headline yg awesome tu, Qeela nak ckp pasal blog 
Pengedar Shaklee Malaysia menjual Set Bersalin Shaklee dulu yea :D
Chill, Qeela ckp/review jap je, promiseeee, hehe. 

Okay actually link tu blog salah seorang pengedar Shaklee di Malaysia ni.
First2 g sane, hati rase riang sebab blog die loading tak lame :D
Then, mmg tak pening tengok and bace sbb mmg focus pada produk yg dijual shje,
dengan penerangan, testimoni2 dan sebagainya yg dpt buatkan kite teruje nk tau
and senang faham berkenaan produk tersebut and ape yg nak disampaikan. :)
Kiranya kalau korang tengah nak usha2 produk Shaklee ni bolehlah jengah ke
blog tu yea untuk dptkan info2 etc or maybe nk terus order ke kan? hehe.
Andd, Qeela suke header die, comel and sgt sesuai. :)
Okay pape just klik ni untuk usha2 sane : 
Pengedar Shaklee Malaysia menjual Set Bersalin Shaklee :)

Actually, Qeela tau blog tu dari blog SuperIbu.com ni :D
Blog SuperIbu ni penuh dgn pelbagai kisah2 & tips2 menarik dari segi parenting,
Birthing, Breastfeeding, Berpantang etc. Selain tu ade juga mengenai bisnes, resipi2 best dll.
Mmg worth to go and read laa senang kate kann :)
Yang paling menarik hati adalah empunye blog tersebut merupakan seorang wanita yg berbakat dalam pelbagai bidang, & sepatutnya menjadi seorang doktor perubatan, 
namun akhirnya menyerah diri ke alam keibuan..
Seriously, almost the same dgn Qeela, but bukanlaa bab Doktor tu yea, huhu :)
Anyways, blognye mmg menarik untuk dikunjungi :)
Simple, mudah loading, entry2 pon best, mmg tak rugi laa if jenguk2 / even follow :)

Okay now, pasal menang iPhone 5s tuuuuu, heheee,
just klik SINI YEE :D 
Serious senang gilee je untuk join and menang iPhone 5s tuh.
Selain iPhone 5s, ade jugak cash dll.
Al-maklumlah hadiah dari penaja dah lebih RM 7000 !!
Soooo, hadiah2 nyee mmg awesome2 belake lah u'olls!
So ape lagi, jom join! :D

Oct 9, 2013

The Incident & The Huge Something


It's like somewhere out of the blue.
It may feels & seems like nothing,
but it just get me something.
Huge, actually.

It started with this one little incident;

A few nights ago, while my hubby was alone in the living room
played the games in his laptop, all of a sudden 
the Al- Insyirah (Quran,verse 94) popped-up & played,
even though he didn't have any of the verses in it.
Shocked, of course.
Later when I've awoke, he told me about the incident.

He said, maybe the great is yet to come.
Yeah hopefully soon, I've prayed for that too,
but I'm more likely to take it as a reminder.
A little friendly reminder / motivation for myself.
Thus I think it would be great to share it.


Okay maybe some of u didn't get it, right..
Here's the thing:
The Al-Insyirah was about the hardship and ease.
The great thing, after every burden and everything.
Subhanallah, lovelies. If only u could imagined how I felt.
How meaningful this is. I mean, yes, I'd rather took it as a 
reminder, a great daily wisdom, which I might had been overlooked 
upon it. Dear readers, let's just go thoroughly this verses shall we?


In the name of Allah, The Beneficent, The Merciful

1) "Have we not expanded for u your chest (ya Muhammad)?"
2) "And we removed u from your burden"
3) "Which weighed u down your back"
4) "And we exalted for u your reputation"
5) "Then surely with hardship comes ease"
6) "Surely, with hardship comes ease"
7) "So when u've finished (with your tasks), still strive hard, (then toil),"
8) "And to your Lord turn (all) your attention."



Subhanallah, lovelies. Seriously.
It's like cried on someone's shoulder, then he/she
rubbed our back & calm us down.
It's like u're having a great day, then u've watched or
listened to a great talk, and felt like motivated much 
and happier indeed.
It's such a great reminder, really.
It tells us not to grumble nor grieve for any sorrow / hardships,
but to be patience, be strong, and most importantly is to BELIEVE,
that every hardship, every trouble, every test, there WILL BE an ease,
dalliance, even much blessings and everything that lies behind it / next to it.
That is the type of person that we should be - to believe, and to have the faith in Him.
Everything happened for a reason. Excelsior, believe,and have faith.
Allah is the Greatest Planner of all, and unto Him we shall rely and asks.



So dear lovelies, wrap up your heart with comfort and peace.
Feels the love within.
Enlightened your life.
Laa Tahzan, Surely Allah is with us. :)

Yeah maybe it's easier said than done, but trust me,
take your time, and listen, nor u could perhaps just say some.

"Verily, Only in the remembrance of Allah will your heart find peace"..
(Quran 13:28)

May we'll always do, InsyaAllah, aamiinn.. :)

Wassalam. 









Oct 8, 2013

1st Giveaway by Miss Fluffy


CLICK HERE TO JOIN :D

Super simple yet adorable. Seriously guys.
Let's support her 1st Giveaway lovelies!
:D


End : 27th October 2013

The Review :) Jom Terjahhhh!!


Salam & voila lovelies :)

Seperti yg dijanjikan, terdapat 2 lucky followers untuk di review blognya.
Soooo here they are, special entry for both of them!
Meet Mama Darwiish & Afiqah Junizan yawww :D



Mama Darwiish

http://mamadarwiish.blogspot.com/


Mama Darwiish. Seorang ibu, seorang isteri, dan juga seorang blogger. Mama ni friendly orangnya, and Qeela perasan mama rajin singgah menyinggah and comment entry bloggers lain jugak. Blog mama simple and sweet je, paling best sbb loading tak lama :D
Entry mama pon pelbagai, so mmg tak bosan laa kalau baca, and boleh jugak tmbh info2 baru gittew. Terbaru ni Qeela tgk kaki Darwiish injured, gara2 botol deodorant..isk isk siannn Darwiish..Moga Darwiish cepat sembuh yea mama!

Selain tu mama ade jugak share resipi2, so bolehlah kite try2 kt rumah kan, hehe.
And mama ni rajin join GA / segmen, terbaru ni mama ade menang segmen dari miss kawaii, haa tahniah yea mama, bertuah belaka nampaknye :D

Setakat yg Qeela tahu, mama takde twitter / instagram..so ape2 boleh usha2 blog, Google+ ataupun facebook page mama yea..Jemput2 laa singgah jenguk mama ni, no worries mama ni tak sombong tau. Klik jee link kat atas tu yea :) Ape lagi? Jom terjahhh :D



Afiqah Junizan





















Okay adik Afiqah ni seorang yg ceria and creative. Tengok je blog dia, the way dia edit tu, mcm complex kan? hehe. Cute and complex, that's the first impression. Tapi seronok pulak bile godek2 blog adik ni, hehe. Mule2 maybe cm lost sket but then seronok melayan butang2 bagai tuh. :D Hover je, semuanya ade kat situ okayy. Blog ni maybe more to segmen and giveaway, so korang boleh check2 ape yg boleh dijoin laa yea..And adik ni letak status2 dia kt blog, bolehlaa scroll2 if nak bace / tau ape die share tuu..

Kepada peminat k-poppers, korang boleh geng! Sebab adik Afiqah ni minat kpop jugak.
Minat sgt rasenye, hehe. Tengok blog pon tau kan, huhu..and nampaknye tgh berkobar2 dengan countdown SPM tuh, hehe, moge adik berjaya hadapi SPM dgn cemerlang, all the best okay!

Setakat yg Qeela tahu, adik ni pon takde twitter / instagram..Tapi bolehlah roger2 kat blog - just klik link kat atas tu yea, or korang boleh tanya apa2 kat dia kat ask.fm dia - ade di featured kan dlm blog jugak, or gi kat facebook dia okay. :) Adik Afiqah ni kompem layan punye, dia mmg suke berkawan, k? Tak rugi laa kenal2 dgn adik ni, k..And kot korang perlukan any tutorial ke leh terjah jugak okay! :D


~~~~~~

So, gitulah serba sedikit review dari Qeela untuk mereka berdua. Hope korang sudi2laa berkenal2an dgn mereka yea..Jemput2 laa singgah menyinggah ke ape yang patut..
Bolehlah kenal mereka dgn lebih dekat lagi ye dak.. hehe..

Oh before Qeela undur diri, sorry if ade terkasar bahasa or tersilap kata yea..kot2 ade yg buat korang terasa or sakit hati ke ape dgn review ni kan..mohon dimaafkan and bgtau laa yea..Anddd, jemput2 jugak usha2 blog2 lain di bahagian bloglist and special this month tu.
Hehe. Section 'This Month Special' tu khas buat lucky followers yg menang bloglist sebulan 
di blog ni  :D Jom terjahhhhhh!! :D




Have a great day and wassalam :D

Oct 7, 2013

Winner Winner !!


Salam and hello semuaaa :)

Pemenang bertuah daripada Short GA dah pon dikenalpasti :D
Sooo tanpa membuang masa lagi, here we go!

P/S : Boleh semak semula nombor bertuah anda di SINI :)



# Coupon Domino's Pizza x6

1) 8
2) 29
3) 30
4) 36
5) 27
6) 2

# Topup RM5 x2

1) 22
2) 12

# Bloglist Sebulan x4

1) 7
2) 21
3) 10
4) 13

# Review Blog x2

1) 19
2) 9




Tahniah kepada yang berjaya! Pada yg lain2 jgn sedih2, insyaAllah ade rezeki lain menanti who knows kan? :) Anyways mohon para pemenang coupon & topup pm Qeela di FANPAGE ASAP yea. Just bgtau nama, nombor & link blog serta alamat / no.phone (ikut hadiah yg dimenangi). Due date untuk claim sehingga Rabu 9/10/13 (malam).
So pleaseeeeee claim asap yea :)
Thank you! :D


Oct 6, 2013

Just A Day Before - But Sorry..


Salam semua and haiii lovelies :)

Berkenaan Short GA Qeela tu,
Ade 2 berita yg nk disampaikan harini.

Oh before that just nak thanks pd 36 blogger sporting yg join :)
Jutaan mekacehh pada mereka2 yg sporting and awesome tu yea!
Jemput2 la blogwalking and berkenalan dgn mereka di SINI :D




Okay Firstly, Harap maaf, 
Qeela decide untuk TUTUP/TAMATKAN jela GA tu yea..
Thanks again 36 sayang2 sekalian yg sudi support.
Even tak dapat cecah 40-50, takpelah, kesudian anda semua
sangatlah dihargai :)




ANDDDD, Qeela terpaksa CANCEL kan je hadiah utama tu k..
Untuk hadiah utame tu (wallet jenama GUESS) Qeela dpt and 
tak pernah guna lgsg lagi, so tu yg rase okay nk let go je..
Qeela minat wallet jenis pnjg, that's why tak gune2 pon wallet tu..
Die jenis 4 segi biasa, snake faux skin, colour light cream / brownish + grey..

TAPIIII drp apa yg Qeela tgk, mcm ramai tak berminat je..? :( huhu..
If ramai lagi join dgn entry yg awesome tiptop gedeboom etc untuk rebut hadiah 
wallet tu, barulaa rase okay sket nk let go kan, sbb syaratnye pun gitu untuk pilih 
pemenang ye dopp...tapi takpelah, korang lg minat coupon2 etc tu la agknye yea? :D




Gambar2 hadiah Qeela malas nak upload sbb leceh and tenet lembab je lately ni.
So, takpelah, Sorry again, Qeela dh fikir masak2, and decide untuk cancel je 
hadiah utama memandangkan tak berapa dapat feedback yg memuaskan..
But still, hadiah coupon etc tu tetap jln, no worries okay :)
So, Qeela akan umumkan para pemenang dalam masa terdekat ni insyaAllah.
Stay tuned :)

Have a great Sunday. Wassalam. :)

Oct 4, 2013

Sotong Gergasi Ditemui !!


Salam Jumaat and hello semua :)

Yee, sotong gergasi. Subhanallah, and kinda menakutkan jugak
bile tgk.Tadi saje check daily news, then terjumpe laa berita psl
sotong gergasi ni. Ok gini kisahnye: 


Sotong tersebut yg dijumpai di pinggiran pantai Cantabria, Spain,
berukuran 30 kaki dan berat hampir 400 pound!
Sotong itu kemudiannya dihantar ke Muzium Maritim Cantabria
dimana ia dicuci dan dibekukan sementara menunggu keputusan 
dari pihak Saintis Muzium tersebut dan juga kerajaan di atas apa
yang perlu dilakukan terhadap sotong tersebut.

Penemuan ini nyata mengejutkan, kerana walaupun 
sotong gergasi merupakan haiwan tidak bertulang belakang
paling besar di dunia, namun ianya adlah sgt susah untuk dijumpai
ataupun ditangkap mahupun ditemui.
Kebiasaannya haiwan ini berada di kedalaman antara
1000 ke 3000 kaki, dan biasanya para saintis hanya dpt
membuat kajian daripada bahagian2 badan haiwan yg telah mati
dan dijumpai di pinggiran pantai, tidak seperti mana yg ditemui
seperti ini dimana keseluruhan bahagian badannya masih lengkap!
Mata haiwan gergasi tersebut sgt besar, okay mmg agak menakutkan 
dan seolah2 hidup. Tapi no wonder sbb menurut National Geographic, 
sotong gergasi seperti ini boleh mempunyai diameter mata yg berukuran 
10 inci, hampir sama dengan saiz sebiji bola pantai ! Ianya dipercayai dapat 
membantu haiwan tersebut untuk mengecam sesuatu objek di habitat 
mereka yg gelap itu.


Teringat pada kisah2 legendary & filem2 yg ade tunjuk psl haiwan gergasi ni kan.
Contoh filem 'The Beast', and novel sains fiksyen lama 'Twenty Thousand Leagues 
Under The Sea' where Architeuthis Dux a.k.a Sotong Gergasi ni wujud dalam 
plot cerita / penceritaan utama.

Subhanallah. Wallahualam. 

Sumber : INI :)

Oct 3, 2013

Senarai Blogger Sporting Short GA: My Lucky Followers


Salam and hellooo lovelies! :D
Thanks a lot pada yg sudi join short GA ni :D
Anyways, here's senarai blogger yg sporting
and bolehlahh start blogwalking ke ape yg patot :D

GA TAMAT

P/S: if ade link korg yg tertinggal/terlepas pndg/terdouble mohon bgtau segera ye, tq :)

~~~~~~

1. http://merahsitulip.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
2. http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/short-ga-my-lucky-followers.html
3. http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
4. http://www.syuhadasalleh.my/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
5. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
6. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
7. http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
8. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
9. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
10. http://mommyas.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
11. http://givingbuster.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
12. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
13. http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
14. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
15. http://stayinheart.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
16. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
17. http://alyamaisarah66.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
18. http://www.geeazielove4eva.my/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
19. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
20. http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
21. http://superpapaya.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
22. http://yayaaaank.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
23. http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
24. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
25. http://mahligaikasihafaa.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
26. http://intannursyafiqah.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
27. http://kisahkita-story.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
28. http://invisiblenote.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
29. http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
30. http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html
31. http://cahayasirius.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html 
32. http://farrahs-le-moustache.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html 
33. http://tieyniff.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html 
34. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html 
35. http://umikasum.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html 
36. http://ceritasimatacoklat.blogspot.com/2013/10/short-ga-my-lucky-followers.html

Oct 1, 2013

Alhamdulillah, & Are You My Lucky Followers? :D


Salam semua and olla lovelies! 

First of all, Alhamdulillah sbb dh masok 8 bulan
Qeela berblogging ni, semalam followers blog ni
dah genap 4 angka! Weehuuu! hehe.. So, Qeela nak
ucapkan berbanyak terima kasih pada semua followers
and pembaca & juga pd yg sudi berkunjung ke blog yg xseberapa ni :)
Jadinya, Qeela dah fikir2 smlm, berkenaan coupon pizza tu,
Qeela nak buat 1 short GA untuk mencari lucky followers
untuk Qeela bg coupon2 tersebut ditambah dgn hadiah2 lain :D
Senang and sebagai tanda penghargaan dan sayang pada korang2 yee!
Syarat2 pon super simple je, siyesssss!
So, here we go! :D

Bismillahirrahmanirrahimm......

Short GA: My Lucky Followers 


Syarat2:

1. Haruslah warganegara Malaysia sahaja.
2. Follow blog RANDOM RAINBOW ni and like FANPAGE (bagi yg belum & xwajib sbb just senang untuk korg tau apa2 update nnt)
3. Follow INSTAGRAM  & TWITTER (bagi yg ada, & twitter tu xwajib, if nk followback just mention ye)
4. Like page INI :) & follow blog INI :D
5. Klik SATU , DUA , TIGA (tunggu smpai hbis loading mcm biase)
5. Bagi bloggers, buat entry bertajuk 'Short GA: My Lucky Followers' , tepekkan banner di atas, link kan ke sini spt biasa. Entry terpulang nk buat cmne. If korg ade insta / twitter boleh jugak letak nama / link kt entry tu sekali yea. :)
Bagi instagrammers yg xde blog, korg just post gmba banner, letak title 'Short GA: My Lucky Followers' by (tag nama insta Qeela) serta buat hashtag ni - '#RandomRainbow'. Cth: "Short GA: My Lucky Followers by @evathechoms #RandomRainbow" .If nk tmbh pape ayat lagi terpulang. Then inform / bg nama insta or/& link instagram post tu kt ruang comment bwh ni.
6. Bagi link penyertaan anda di bahagian comment pada entry ini je ye.
Siap! :D

Tarikh GA : 1/10/13  hingga  7/10/13 

Hadiah2:

~ Wallet jenama GUESS x1
~ Coupon Domino's Pizza (RM55, 50% off, etc. - variety) x6
~ Topup RM5 x2
~ bloglist sebulan x4
~ review blog ( + instagram / twitter - if ada) x2

InsyaAllah if ade rezeki hadiah / date ke ape2 akan diupdate lg. Apa2 nnt Qeela akn update
di blog / fanpage. 
Entry / post yg paling menarik etc akan dpt hadiah wallet Guess tu. Yang lain2 akan menggunakan cabutan bertuah seadil-adilnya. So, semua ade peluang baik untuk jd pemenang! :)

Hope ramai yg support untuk join & sporting. If penyertaan kurang 30, GA ni automatik batal la ye.. tp hope jgnlaa cmtu kan..huhu..
So jom ajk ramai2! :D

Have a great day korang! Wassalam :)