Jom Menang iPad Mini 2! :D


Salam dan holla semua :D

Excited dah dengar hadiah tu? hehe.
Tapi, sebelum tu, kene laa tau pasal Salam Media ni dulu yea.
Kenapa?
Haa sebab dari Salam Media ni laa anda semua boleh cuba nasib
untuk menang hadiah tu :D
Lagipun, anda semua tau tak pasal Salam Media ni?


Salam Media ni sebenarnya sebuah agensi pengiklanan yang
berlandaskan syariah dan menawarkan produk pengiklanan
yang bercirikan Islam. Rare kan?!
Haa selain tu Salam Media ni adalah satu komuniti yang terdiri daripada
blogger yang aktif dan sedia untuk berkongsi tentang pelbagai
produk yang mereka sukai.

Pada para usahawan di luar sana, jika anda ingin mempromosikan
produk anda dengan lebih meluas lagi, Salam Media adalah
platform terbaik anda. Ini adalah kerana produk anda itu
akan dikongsi oleh para bloggers yang aktif dan mempunyai
ribuan pembaca / pelawat setiap hari.
Selain itu, mereka yang aktif dalam media sosial yang lain
seperti twitter, instagram, dan facebook juga secara tidak langsung
turut membantu mempromosikan pelbagai produk anda tersebut. :)


Buat para bloggers pula,
Salam Media membuka ruang untuk anda yang aktif membuat review
produk, sama ada merasai / berkongsi pengalaman berkenaan sesuatu produk
tersebut dan sebagainya, dan anda akan dibayar oleh pihak Salam Media :)


Oleh kerana mereka memegang prinsip menjalankan perkhidmatan
berasaskan Islam dan berlandaskan syariah, maka anda tidak perlu risau
akan hasil pendapatan anda itu. :)

Jadinya di sini, pihak Salam Media menawarkan pendaftaran PERCUMA
dan juga peluang untuk memenangi hadiah iPad Mini 2 tu :)


Sila klik SINI untuk daftar & mencuba nasib :)
Sebarang maklumat lanjut,
anda boleh lawati Salam Media yea :)

Selamat mencuba & have a great day semua! :D

10 bubblynotes :):

  1. eh, qeela join juga, mama pun sama... gud luck yer dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhh thanks mama! heheee all the best dekat mama jugak yea! :D

      Delete
  2. ouh.. macam best je Qeela.. ala-ala nuffnang jugak ke nih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann :) mm bloggers boleh buat review barang / product tu, if nuffnang kene click2 iklan kan, tapi yang ni kite buat review :D

      Delete
  3. Terima kasih atas sokongan anda. Good luck ok!

    ReplyDelete
  4. kannn :D so xdela was2 dgn income tu nanti :)

    ReplyDelete
  5. Yup.baru tulis ttgnyer & link u jugak because your writing is simple but so informative. :) im ur new follower :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i dah tgk your entry, wow, thanks a lot yea! all the best to u! :D

      Delete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)
For work collaboration or reviews, kindly reach me at : 
qeelaaini@gmail.com.
Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.