Dec 18, 2013

The New Service In Town! :D


Salam and holla lovelies! :)

Setelah berfikir2, bahawasanya dengan ini,
servis sponsoring dari Random Rainbow ini akan diluaskan 
kawasan jajahannya ke instagram pula :D

Means that kalau korang ada nak buat giveaway 
di instagram korang, pihak kami sedia menyeponsor. 
Ecehh heheh..
Selama ni just sponsor bloggers and di blog2 sahaja,
so now instagram pon available yee! :D


Selain sponsor tu, 
now ada service khas buat para pengusaha / penjual (either insta or fb) :D
Which is, if korang need an endorsement / nak promote barang
or igshop korang pon boleh yee.
Tak perlu bayaran pon.
Apa2 boleh cerita di fanpage, instagram (username: evathechoms) or 
terus whatsapp me at 016-2531170. :)

Segala insta, twitter, fanpage etc sume ade kat blog ni,
so tau la kan mane / how nak carik admin?
Hehee.

Sekian saje berita kita pada petang ini.
Have a great day semua, tq! :D

8 comments:

  1. wahh !! dah maju sekarang .. hik hik ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe xdelaa, biase2 aje dear, thanks though :)

      Delete
  2. Wahh , nk minta pomote la..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi bolehh jee dear :) nak promote ape tu yea? :D

      Delete
  3. Replies
    1. hehe nanti contact jee k dear :D

      Delete
  4. sis, boleh x bagi tips untuk jadi sponsor.. means dr segi negotiation.. saya ni kekok sikit bila nego2 dgn org yg xkenal.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole aje dear.. pm kt fanpage la ea senang nk cite :)

      Delete

Got something in your mind?
Shout here! :)