Jan 7, 2014

Korang kena baca ni tau! :D


Salam & Hello semua :)

Maaf atas ketiadaan update semenjak dua menjak ni,
actually nanny Qeela tgh uzur sgt, so ulang alik & duduk sane jage dia etc
from last week.. May Allah ease, insyaAllah aamiinn.. :'(

Okay actually bukan nk bercerita hal Qeela skrg ni, but,
Qeela ade endorsement and feedback review untuk di share 
kepada korang semua khususnya para wanita yg comel lote
sekalian. haa moh rapat2 dgr yea! :D
Tadaaaa!

Hehe actually nak endorse blogshop Arsy Malikah Hijab. Tu yg Qeela pakai tu
shawl dari Arsy Malikah Hijab ni laa. haa cantik tak? kikiki.
Seriously suka sangat shawl diorang ni. Senang sangat nak pakai / bentukkan,
dala lembut & selesa sangaaattttt tau! Flow dia pon jadi cantik jee jdnya haa.
So memang sangat recommended laa k.
No worries macam2 corak / style ade, cun melecun wooo!
Tak caye ce tengok ni:



Selain pelbagai jenis shawl, tudung bawal, dress, blouse / top pon ade diorang jual tau.
Semuanya cantik2 belaka! Gerammmm jee Qeela tengok dress2 etc diorang tuu! hehe.
Meh cuci mata sikit yea :




Tu laa seba sedikit product2 dari diorang yee. Nak lebih lanjut korang boleh usha2
blog & FB Fanpage diorang (klik je link tu yea) :




FYI, if korang beli lebih dari 3 helai mana-mana tudung (boleh campur ye)
postage mereka akan bagi FREE.
Anddddd if korang beli lebih dari RM 150, next item (untuk satu item)
akan dapat diskaun 50% tau!
So apa lagi u'olls, jemput2 laa jenguk2 cuci mata ke beli terus kann,
memang berbaloi baloi! :D

Sekian sajalah #endorsement Qeela untuk kali ini.
Thanks sudi luangkan masa membaca. Moga bermanfaat yea semua.
Have a great day & Wassalam :)

p/s: bagi yang ingin Qeela endorse boleh contact Qeela 016-2531170 whatsapp
yea. Qeela dah open untuk blogshop jugak skrg ni..before ni Qeela buat untuk
igshop sahaja, hehe. So lai lai lai yeaa.. :)

6 comments:

  1. moga2 nanny qeela cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear :') mm skrg ni kitorg redha je ape2 pon. Esok insyaAllah pergi sana lagi.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Memang cantik2 barang2 dia :D

      Delete
  3. Replies
    1. Kaannn :D Seronok cuci mate hehehee :D

      Delete

Got something in your mind?
Shout here! :)