Feb 3, 2014

Mohon Bantuan Semuaaaaa!


Salam & holla lovelies!

Macam mana holiday, best tak?
Anyways Happy Chinese New Year pada yang menyambutnya yea :D
Actually untuk entry kali ni, Qeela nak berkongsi mengenai
Malaysia Social Media Week 2014 (MSMW2014)
Haa korang ade dengar2 tak pasal MSMW ni?

Rasanya ramai dah tau kot that korang boleh bertanding dalam
pelbagai kategori yang ada (pilih mana yang bersesuaian)
sama ada nak tandingkan blog korang ke, or instagram etc.
Fuh ramai gak blogger2 hebat yang join macam FA, Aku Penghibur,
Bro Sop, Eyriqazz, Broframestone, ramai lagi lah!
Eh tapi takpe, even kite yang masih baru or tak dikenali 
ni pon boleh try jugak ape, anggaplah sebagai ruang untuk
memajukan diri lagi selangkah kehadapan kan..
Tak salah mencuba, kalau tak sampai bila2 kita tak tau kemampuan
dan nasib kita..mana tau ada rezeki kan :)

So, oleh itu Qeela pon trylah dalam 2 kategori ni -

1. BEST MICRO BLOG


Bagi kategori ni Qeela pertaruhkan INSTAGRAM Qeela.
Pada yang sudi bolehlah vote Qeela yea :D
Just klik SINI or kat kategori tu then cari instagram.com/evathechoms.
Untuk Vote just klik pada button VOTE
kat tepi sebelah kiri tu, after klik dia akn tukar
colour merah and jadi VOTED. :)




Bagi kategori ni pula Qeela pertaruhkan blog Qeela ni, Random Rainbow.
Again, bagi yang sudi dan berbaik hati nak vote blog ni,
boleh klik SINI or kat kategori yg Qeela stated tu then cari ourrandomrainbow.blogspot.com
Sama seperti tadi, untuk vote just klik button vote disebelah kiri tu :)


*******

So, 2 kategori ini sahajalah yang Qeela cuba. Mula2 confused jugak nak pilih
kategori apa but then lepas nilai2 semula, Qeela rasa 2 itulah yang terbaik.
Oh ya voting period actually start from 1 Feb - 10 Feb ni sahaja,
so jommm cepat2 and ramai2 pegi vote yea! :D

Hmm korang macam mana? Ada yang cuba jugak tak? Feel free untuk 
saling tukar2 vote, just mention je kat comment ni or twitter etc yea :)
Pada yang sudi vote, Qeela ucapkan ribuan terima kasih! 
Bolehlah nak bagi link iklan ke ape2 untuk tukar Qeela klik pula
sebagai tanda membalas jasa if korang takde join yea :)

Sejujurnya, if tang contest yg kene vote2 or like2 ni memang Qeela tak yakin 
boleh menang ke ape, sebab susah nak dapat ramai yg tolong kan.. 
Tapi takpelah Qeela try je jugak, who knows ada juri yg nak pandang, huhu.
At least dapat top brape2 pon okaylah mcm DiGi Awards dulu tu :)

Okay nuff said. 
Pada yg dah start keje / school, jgn stress2 yea :)
Have a great week and ahead lovelies,
wassalam :)

10 comments:

  1. akak dah vote untuk qeela....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa thank you sis! :DD Akk ade join jugak tak? boleh Qeela vote untuk akk jugak :D

      Delete
  2. Salam dah vote for you :) kalau ada masa terluang vote for mine lak :D thx! xoxo
    Vote truestory.my kat sini -> http://socialmediaweek.com.my/programmes/awards/category.php?id=17

    Vote untuk wowartis.com kat sini -> http://socialmediaweek.com.my/programmes/awards/category.php?id=9

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slm, hehe thanks yea! Mm try nk vote tp xboleh pulak sbb dh vote blog lain :( rupenye boleh skali vote je ek :( sorry sgt :(

      Delete
  3. Good luck cik Qeela.
    Utk Micro blog tu boleh.
    Tapi yg Lifestyle blog tu, saya dah vote yg lainlah..
    Hee.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee thanks! Ouh takpe2, tu pon dh okay sgt tu :) thanks sgt2 yea! If ade iklan ke ape nk kene klik bgtau je Qeela tau :D

      Delete
  4. belum terlambat lagi ke Am nak pi VOTE sat ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe blom lg Am, end date unt vote 10hb nanti hehe. Thanks tau! :)

      Delete
  5. Hye salam perkenalan,

    Visit me on lifestorysayakatsini.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)