Tudung Pinggan? Sedap ke?!

Salam & hello lovelies!

Today Qeela nak review bout #tudungpinggan.
Haa uolls pernah dengar tak? Qeela haritu first time jugak ni actually hehee.
So dengan excitednya nak cerita & share kat korang especially para muslimah mahupun hijabster di luar sana ☺

Tudung pinggan ni actually konsep packaging dari Fieramy. Unik, cute & the one and only packaging style di Malaysia ni haa okay! First korang boleh visit pelbagai medium yang mereka ada untuk memilih & membeli daripada pelbagai jenis shawl exclusively made by them. here's their details yea :-

• facebook : Fieramy
• instagram : fieramy
• contact number : 0145123051
• email : fieramy@gmail.com
• website : www.fieramy.com

seriously silalah visit Fieramy ni, mmg delicious tgk shawl2 mereka tauu! Ownernya Amy (instagram : aimiemokhtars) mmg friendly & great, senang hati berurusan dgn Amy ni tau, honestly servis memang tip top. ☺

Okay untuk shawl Qeela ni, Amy bagitau actually that one is limited edition, special unt Qeela. I'm a happy girlllll hahahahah sebab - shawl memang tip top with colour yang memang sgt Qeela nak which is emerald green. material sgt berkualiti, bile pakai senang nak bentuk, tak panas, dan memang sangat selesa pakai even seharian pun steadyyyy je uolls! so memang recommended laa kan. shawl ni comes with diamond pearl finishing, selain ada end curved, so, senang & sesuai untuk pakai pergi jalan2 ke, wedding ke dinner ke any function lah no worries. ☺👍

In addition, if beli #tudungpinggan ni korang boleh join on going giveaway yang membolehkan korang memenangi 10 pcs of Fieramy's hijab! Serious nice! senang je pun, caranya just share gambar & tag je. No worries caranya ada disertakan sekali dalam packaging tudung korang tu nanti ye. Kenyang tuu beli tudung dapat pinggan dengan sudu garfu siap, haa apa lagi yang kamu mahukan? hehee.
Silalah menjamu selera dengan gambar2 model #tudungpinggan tidak bertauliah ini yea. Last said, seriously recommended! ☺👍💖


Haa nilaa packagingnya, style kan?! ☺



Okay yang ni gambar dari dekat sikit, me donning fieramy's shawl.
Sorry actually tak betul balancing pakai tu for that flowers & pearl finishing,
so gitu la jadinya uhuk. no worries kena adjust sikit je then baru cun mcm diorang pakai hehee. ☺

Okayy so gitulah sikit2 ghupenye yea uolls. Yang ni baru satu pattern je, uolls g laa cuci mata puas2 kat social media mereka yea. 

Sekian sahaja #productreviewbyqa kali ni. hehe. for those yang berminat unt Qeela reviewkan anything or need sponsor for giveaway etc, boleh contact Qeela di instagram : evathechoms , or email : qeelaaini@gmail.com yea.

Thank you for reading lovelies!
Have a great day ahead ☺

0 bubblynotes :):

Post a Comment

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)
For work collaboration or reviews, kindly reach me at : 
qeelaaini@gmail.com.
Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.