Sep 15, 2015

Khas Buat Para Peminat / Pencari Gadget

Salam & hello lovelies ☺

Indeed, entry kali ini berkenaan handphone.
Good news buat mereka yang sedang mencari or mengimpikan handphone baru especially iphone, mohon terjah sekarang ye :D


FYI, di second ig saya @thecubbyrehab (for biz only) dah ada jual phone original new & secondhand original, mostly iphone, dan ada juga samsung secondhand. Not only that, but yg tengah HOT sekarang adalah our special pre order original iphone 6, which is dgn harga yg super murah RM 1600, but limited time yea sebab open sampai 18/9 ni, and terus terang hanya untuk mereka yg sabar sebab pre order ni takes around 9 weeks, but come on harga murah gila offer ni guys sabar laa sikit kan hehe. Yes yg ni Malaysia set, siap warranty Apple 1 year. So cepat2 whatsapp saya yea +60162531170 if anda berminat or ada kawan2 or kenalan or sanak saudara sefamily yang nak beli :D


Okay yg ini pula list secondhand phone yg available so far :-

👉secondhand phone original
👉semua ada warranty seminggu dari kedai except samsung note 4.

1. IPHONE 5S 32GB MY SET GOLD 9.3/10
RM1690

2. IPHONE 5S 16GB GOLD MY SET 9/10
RM1570

3. IPHONE 5S 16GB SPACE GREY 9/10 LUARAN
FINGERPRINT PROB LAIN OK RM1340

4. IPHONE 5 32GB BLK 9.8/10
RM1270

5. IPHONE 5 16GB WHT
9.8/10
RM1240

6. IPAD MINI 1 CELULAR 32GB WHT 9/10
RM1290

7. SAMSUNG TAB S 8.4 SME
WHITE  8/10 - RM1290
GOLD 9/10 - RM1340

8. SAMSUNG NOTE 4 SME WARRANTY BULAN 3 2016
9.5/10
RM1930

9. S6 EDGE SME GOLD 32GB - RM2380

Serious memang berbaloi2. You guys boleh usha2 @thecubbyrehab on instagram tengok sendiri trusted seller ke idok hehe.
Selain handphone, ada travel package yg mantap totally worth it jugak yg korang boleh usha & jugak pelbagai preloved items still available cun melecun hensem menarik tertarik vintage rare pun ada :D
You guys terjah jela yea hehe. Pre order & secondhand phone yg saya mention di atas tadi uolls kena cpt2 grab tau sementara boleh & ada ni! whatsapp me now! +60162531170 ☺

Thank you, jaga kesihatan & have a good day semua! ☺

4 comments:

  1. murah! byk juga seller ig yg jual iphone murah ni yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yup. haah biasanya kalau pre order camtu mmg dpt murah :)

      Delete
  2. Iphone 6 rm1600.. Biar betul?? original set ke??
    Ada berita apple tarik balik iphone 6 malaysia set punya betul ke???


    Artikel Paling HOT..
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Women
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Men
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM DISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul harga tu tak tipu :) eh takdelah, tu gosip tipu je tu hehe..elok ade je iphone MY set smpai skrg ni :)

      Delete

Got something in your mind?
Shout here! :)