Mar 1, 2017

Penyelamat Rambut, Contest Best dan Free iPhone 7!

Salam dan Hai semua!

Ahaa today Qeela nak cerita about penyelamat rambut yang semakin melebarkan sayapnya ni, Tyzara. Haa korang pernah dengar or tahu tak? Alah, Tyzara lah, yang keluar kat Al-Hijrah tuu..Kat newspaper pon dah ade keluar tau..hehe..
















Okay Tyzara ni adalah jenama bagi Shampoo Rawat Rambut yang dikenali sebagai Shampoo Soya. Ia dirumus khas untuk merawat pelbagai masalah rambut dan kulit kepala seperti rambut gugur, rambut rosak atau bercabang, gatal kulit kepala, dan juga kelemumur.
Haa familiar dengan masalah2 tersebut? Of course lah kan, sebab macam2 faktor yang menyumbang kepada masalah2 tersebut yang lazim ada pada kita semua, contohnya :-

1) Penggunaan bahan kimia berlebihan
- mewarnakan rambut, menggunakan bahan kimia untuk meluruskan rambut, dan lain2.

2) Perubahan hormon / hormon tak stabil
- bagi wanita perkara ini biasanya berlaku ketika mengandung dan selepas melahirkan anak

3) Lain2 seperti selalu menarik rambut, genetik, gaya pemakanan, dan macam2 lagi. 


As for me, masalah rambut gugur lepas bersalin dan sebab salah guna shampoo lepas bersalin. Bergabung dua tu meletup laa hehe..Sensitif jugak rambut ni, sebab husband salah beli conditioner je masa lepas bersalin tu tapi pakai jela sebab taknak membazir punya pasal, haa tapi tak pasal2 langsung start rambut gugur banyak. So, bermulalah saat pencarian si penyelamat rambut and then, here comes the Tyzara!

Nak tau kenapa Qeela pilih Tyzara? haa disebabkan masalah rambut yang Qeela ceritakan tadi, so Qeela need shampoo (sebab shampoo adalah cara rawat rambut gugur paling cepat & mudah hehe) yang berkesan disamping kandungan bahan2 yang selamat dan best dipakai. So, semua ciri tersebut ada pada shampoo Tyzara ni tau, that's why laa Tyzara menjadi pilihan yang tepat! 

Antara kandungan shampoo Tyzara ni adalah :-
1) Protein Soy - dihasilkan daripada kacang soya asli non gmo tau! yesss paling happy bila baca non gmo ni hehe. Protein soy ni memberi tenaga pada rambut kita so rambut tu akan nampak alive jee gituu.
2) Panax Ginseng Root Extract - menguatkan akar rambut dan menyuburkan kulit kepala serta memberi ruang kepada anak rambut yang baru untuk tumbuh dengan jayanya hehe
3) Majus Root Extract - memberikan vitamin kepada akar rambut dan menyahkan kotoran di kulit kepala.



Tyzara ni berkesan seawal satu malam dengan pemakaian yang simple je tau. Selain penggunaan seperti shampoo biasa, ia juga boleh digunakan seperti tonik tau khususnya buat mereka yang ada masalah rambut gugur & gatal kepala yang teruk. Those yang ada migrain pon boleh cuba Tyzara ni sebab rasa cooling dia sangat membantu untuk menghilangkan sakit kepala tu. Selain tu, shampoo Tyzara ni segar dan wangi dengan haruman bunga clover yang berfungsi menguatkan akar rambut dan merangsang pertumbuhan folikel rambut. Senang cerita, memang complete package lah Tyzara ni uolls! Dengan wangi best dia, rasa cooling2 tu, segala kelebihan tu semua lagi, haa apa lagi yang korang nak kan? hehe..Tapi kalau nak tau lebih lanjut atau info penting berkenaan Tyzara ni, korang boleh dapatkannya di sini yea :-
• telegram.me/shampoosoya
• Hotline : 019-5767697 

Before Qeela mengakhiri bicara, meh Qeela payung sedas dua testimony daripada pengguna Tyzara ni. Banyak sangat lagi yang korang boleh dapatkan tau actually, tapi jom tengok ni dulu:



 

Haa ni baru dua, nanti korang tengoklah lagi berlambak2 dah testimony positif pengguna Tyzara ni tau. Those yang ada masalah rambut/kulit kepala tu, jomlaa cuba Tyzara! 😁👍🏿❤

Oh ye buat yang ternanti2 apakah about contest best free iPhone 7 tu, haa tengok ni pulak yea:

 

Menarik? memang menarik lah Tyzara & contest tuu kan! Jangan lupa cuba Tyzara yee! 
Terima kasih sebab sudi baca entry Qeela ni, hope sudilah share yea, sama2 panjangkan manfaat yang ada hehe. Have a great week and ahead guys, thanks again! 🙂

3 comments:

  1. NICE.....Informasi Artikel Mantap sekali gan !!!
    Thanks ya gan artikelnya jadi menambah ilmu pengetahuan saya serta sangat bermanfaat sekali gan bagi saya,
    Jangan lupa juga gan Kunjungi website ane gan siapa tau bermanfaat bagi agan.
    CLICK HERE

    Ayo gan ada hadiah Samsung S7 Menanti anda hanya ada disini loh gan >> DISNI <<<
    !!!!
    Banyak Hadiah menarik lainnya loh gan ,jika agan ingin mengunjungi silahkan agan langsung saja menuju HADIAH DISINI
    Ayo gan tunggu apalagi ,raih hadiah menarik yang lainnya keburu habis !!!! dan banyak penawaran penawaran menarik yang lainnya diHARI INI !!!
    Hadiah HP Samsung S7
    Hadiah Hadiah Menarik Lainnya
    Harga penawaran murah Mobil Mercedes dari 10Jutaan!!
    Diskon Belanja Bulanan
    Harga murah meriah Handphone Android !!!

    Apakah agan hobi tentang duni sport olahraga Bola ? dan juga ingin Menambah Wawasan Pengatahuan Anda Tentang Seputar Dunia International Sepak Bola Langsung Saja yuk

    0. Agen Game Online
    1. Prediksi Bola Liga Inggris Terakurat 2017
    2. Prediksi Bola Liga Spanyol Terakurat 2017
    3. Prediksi Bola Liga Italia Terakurat 2017
    4. Prediksi Bola Bundesliga Jerman Terakurat 2017
    5. Prediksi Bola Liga Perancis Terakurat 2017
    7. Prediksi Bola Copa Del Rey Terakurat 2017
    8. Prediksi Bola Liga Champions Terakurat 2017
    9. Prediksi Bola Piala FA Terakurat 2017
    10. Prediksi Bola Piala Carling Terakurat 2017
    11. Prediksi Bola Liga Serie B

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)