Seriously rasa nak cuba semuaaa!

Salam & Hello lovelies!

Haa, daripada tajuk, memang betul tau rambang mata Qeela nak pilih. Nak tau pilih apa? Kat mana? Hehee okay meh Qeela cerita kat you guys yea 😁

Semalam (Sabtu) Qeela pergi Klang Parade..Kebetulan sebab that day like macam2 happening kan ada karaoke competition and all..Dah renovate cantik dah dalam tu like new tau..Banyak jugak kedai2 baru2 yang best2! Haa ni yang nak habaq mai nii hehe..Disebabkan Qeela suka makan, Qeela nak share pasal makan dulu okay? 

Qeela makan kat Next Food Junction, kat level 5. Luas dan selesa tempat dia. Yang bestnya, ada macam-macam pilihan makanan yang you guys boleh pilih untuk makan kat situ tau! Semuanya memang menggiurkan perut ni melihatnya hehee. Ada Claypot, Ayam Penyet, Penang Noodle, Western Food, Nasi Ayam, adoi macam-macam lah you guys! Harga pon not bad tau, like nasi ayam tu just Rm5.50-Rm6.50, meatball with mashed potato Rm8.90, air jus Rm3, so on la kan hehe. Qeela belanja sikit kat korang antara food & apa yang ada yea : 

 
     

Haa cambest kan? hehe. Kiranya memang puas hati laa makan kat situ, sesuai untuk semua peringkat umur dan selera hehe. Qeela haritu makan nasi ayam dengan meatball, alhamdulillah kenyang dan puas hati 😊

Okayy next, Qeela shopping kat Next Ladies. Kedai ni terletak di tingkat satu Klang Parade. Haa sini memang best, sebab, macam-macam pakaian wanita stylo & trendy dengan harga yang sangat berpatutan! Memang rasa macam nak beli semua je hahah! Paling best sebab boleh buat stok baju raya sekali kan, or untuk pergi wedding or any function, memang sesuai dan cantik-cantik! Kedai ni pon besar dan banyak section, so memang banyak pilihan dari baju, skirt, jubah, sampai ke aksesori dan kasut pon ada tau! Tak caya? cuba tengok :-

 
   

On the same day pulak ada karaoke competition tau, #1Min2Fame final, so sambil-sambil tu Qeela jenguk2 laa jugak. Best jugak suara masing-masing yang dah masuk final tu. Sengit nampaknya hehe. Qeela nak wish congrats buat 3 pemenang yang dah berjaya dalam pertandingan ni, and if you guys pon nak tau, ni lah para pemenangnya yea! 

Champion : Faisal Md Saad
1st Runner Up : Ardi Gunsuh
2nd Runner Up : Shariffudin Azhar Bin Omar

 

 

Qeela ada update gambar dan video di instagram Qeela that day (@qeela.iqa) hehe. Anyway for more update on Klang Parade, Next Ladies & Next Food Junction, you guys boleh follow them on instagram jugak tau : 
www.instagram.com/nextladiesmy
www.instagram.com/nextfoodjunction
www.instagram.com/klangparademy

So, that's all for last Saturday hehe. Memang such a fun day filled with good food, awesome shopping and fun karaoke hehe! Thanks guys sebab sudi baca apa yang Qeela share ni. Have a great weekend! 😁

7 bubblynotes :):

  1. Meriah Sabtu Qeela ya...alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, hehe thanks! 😊

      Delete
  2. Nmpk sedap meatball tu, kena cuba ni kalau pegi klang parade

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe nanti cubalaa makan kat Next Food Junction, macam2 adaa πŸ‘πŸΏπŸ˜

      Delete
  3. Yang nombor tiga tu saya kenal. HUhuhu, saya pun datang nak sokong die :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee congrats kat dia! mmg hebat belaka πŸ‘πŸΏπŸ˜

      Delete
  4. yang ini lagi tempting makanannya hehe

    wwww.neezalife.com

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)

Follow by Email

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.

SushiVids!