Anda semua perlu tahu ni!

Salam & Hai lovelies!

Post kali ni Qeela nak share dengan semua about 2 product supplement kesihatan, kecantikan dan juga penyusuan. Haa complete set for a mom, mommy to be or even belum jadi mommy pon boleh tau satu product tu. So generally, it's great for us women. Buat abang2, suami2, mohon baca jugak sebab ada input jugak for you guys 😁

 

Korang pernah dengar tak product Harum Malam & Moeder keluaran syarikat Millennial Gen Sdn Bhd? Confirm pernah kan, mana tak nya sampai dah keluar kat tv semua hehe. Ahaa, so dua tu lah product yang Qeela nak share reviewnya dengan you guys. Excited tak? Haruslah excited nak tau kan macam mana product popular ni pergi right hehe..

 
Gambar di atas adalah ketika Harum Malam & Moeder been featured in TV Al-Hijrah 😁

For those yang tak tahu tu, syarikat Milennial Gen Sdn Bhd ni ditubuhkan pada tahun 2015, 100% milik bumiputera dan mempunyai pengalaman yang luas dalam dunia Traditional Complementary Medicine (TCM). So memang tak ragu2 untuk cuba product keluaran mereka kan 😊 
Now, first review Qeela ialah product Harum Malam :-

Harum Malam ni ialah supplement khas untuk wanita masa kini tau. Teenagers ke, dah kahwin ke, boleh je nak consume. Ia berperanan untuk membersihkan, merapatkan dan mengembalikan keanjalan aset wanita. Bukan tu je tau, ia juga boleh membantu merawat masalah keputihan, menghilangkan bau badan, menguatkan rahim, memberi tenaga, membuang toksin, mengawal berat badan dan macam2 lagi! Pendek kata memang terbaik punya complete lah dia bagi dalam sebotol ni tau 😁 

 

Ingredients yang digunakan pon memang bagus2 & penuh khasiat, antaranya madu, kayu serapat, sireh, kismis, buah delima, manjakani, buah tin, senna, dan lain2. Rasanya pon sedap tau, especially bila telan sejuk2 tu fuhh seronok jee rasa hehe. Dengan harga hanya RM 33 sebotol ni, totally worth it dan senang untuk consume sebab just ambil 2 sudu besar before breakfast, then we're good to go. 

 

Qeela dulu selalu rasa lesu & sakit2 badan, kadang2 tu lemau je rasa especially bila penat & tambah pulak if tak cukup tidur kan or sometimes even in the morning. Tapi bila amalkan Harum Malam ni, badan rasa lebih ringan, cergas dan makin jarang rasa sakit2 badan tu, alhamdulillah! but yang paling best, takde effect pape pon kat baby, since yelah breastfeed ni, kalau dulu takot jugak nak amal jamu ke pape sbb nnt baby berak keras ke panas sangat ke ape kan, but with Harum Malam ni, totally okay lah, memang happy rasa sebab baby pon okay kan 😁
Haa ni Qeela share testimony orang2 lain yang consume Harum Malam ni jugak yea untuk korang tengok sendiri hasilnya :-

 

Haa nice kann?! Okay now, Qeela nak share review about Moeder pulak. FYI, Moeder ni ialah susu yang dirumus khas untuk ibu hamil dan yang menyusukan baby. Qeela happy untuk minum sebab ramuannya dari bahan2 natural yang penuh khasiat seperti susu kambing, habatussauda, madu, bird nest, kurma, gam arab, seaweed, aloe vera, vanilla, dan lain2 lagi. Hmm baru baca pon dah rasa sedap kan? hehehee. Memang sedap tau rasa dia, Qeela ni daripada tak berapa heran nak minum susu, since consume susu Moeder ni, hari2 rasa nak minum susu 😁

 

Kebaikannya pulak bukan untuk si ibu je tau, malah untuk baby jugk bagi yg mengandung. Ianya mengurangkan risiko demam kuning, membantu kecergasan otak & kuatkan sistem paru2 baby, dan boleh memutihkan kulit baby jugak. Untuk si ibu pulak, ia boleh menguatkan kandungan, beri lebih tenaga, mencegah sakit pinggang & tulang belakang, mencantikkan kulit dan meningkatkan daya tubuh. Bagi ibu yang menyusukan pula, ia boleh memekatkan & menambahkan produksi susu, membantu menghilangkan selulit / kesan kehamilan, mencerahkan & melembabkan kulit, mencegah kegemukan selain memberi tenaga & merawat luka dalaman bersalin. Serba serbi bagus lah Moeder ni mommies sekalian, serious! 

Qeela takde masalah kurang susu or anything, but memang boleh rasa susu makin bertambah tauu selain rasa makin bertenaga. Qeela jugak rasa cepat kenyang je dah sekarang dan kekenyangan tu mampu bertahan lama tau, kalau tak before ni sikit2 lapar je, hehe. 

 

Moeder ni senang je nak consume, just minum satu sachet siang dan satu sachet malam, bancuh dengan air suam. Since start consume Moeder ni, memang rasa tak nak stop consume tau hehe. Harga untuk Moeder ni pula RM159 sebekas. Memang worth it jangan risau 👍🏿 Tak percaya lagi, boleh tengok sendiri testimony2 ni yea Qeela dah compilekan a few untuk uolls :-

 

So, kalau diberi peluang untuk jadi ambassador ke apa for these two products, memang Qeela tak fikir itu ini lagi dah, I'll definitely accept it sebab I know how great and beneficial these two are and indeed I am totally looking forward to have a continuous supply of these two. 😁 
You guys yang berminat nak tahu lebih lanjut, or rasa nak consume jugak, berminat nak beli or those abg2, suami2 yg setia membaca info ni dari tadi if rasa nak beli untuk ratu hati masing2, boleh tengok details ni yea :-

Millennial Gen Sdn Bhd
No. 11-G, Jalan Keluli AL7/AL,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Sek 7,
40000 Shah Alam, Selangor.
FB : Kelab Ibu Cantik - Millennial Gen , 
Khasiat Bonda - Millennial Gen
IG : @harum_malam_hq , 
@Moeder_hq

Hopefully apa yang Qeela share ni memberi manfaat pada korang semua. Qeela sendiri dah cuba, dan memang baik hasilnya, so Qeela pon happy rasa nak share dengan uolls kan hehe. Thanks a lot sebab singgah baca yea. 
Have a great week ahead lovelies! ❤

0 bubblynotes :):

Post a Comment

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.