Pernah Dengar About Lanafira?

Salam dan Hai,

Alhamdulillah feeling better today since these few days feeling a bit under the weather. 
Well, even tak berapa sihat, Qeela sempat lagi check out this one new online boutique or butik muslimah ni tau hehe. You guys ever heard of Lanafira? 



Haa bagi yang tak tahu or tak pernah dengar, Lanafira ni merupakan jenama dan juga platform bagi koleksi pakaian wanita especially para Muslimah yang memang trendy, cantik-cantik dan paling best sebab ditambah dengan harga yang berpatutan tau untuk semua koleksi pakaian mereka!

Selain trendy dan cantik, mereka juga ada sediakan yang nursing dan wudhuk friendly untuk koleksi pakaian mereka, so yes senang nak solat dan paling best bagi Qeela juga sebab sesuai untuk mak-mak yang breastfeed baby tapi stylish macam I laa kan hahahaha okayy sila muntah pelangi berjemaah 😝

Back to Lanafira, as an online boutique yang into pakaian Muslimah, of course their product line are among like kebaya, long dress, modern peplum, dan coming soon trendy tops yang menggiurkan juga Qeela tengok from instagram mereka hehe. Okay jom tengok antara contoh pakaian Muslimah yang ada di butik online Lanafira ni yea :















Haa cantik-cantik semuanya kan! Itu baru sikit teaser Qeela bagi, hehe, selebihnya eloklah kalau you all check out sendiri mesti lagi puas hati 😁

Memang senang sangat nak shopping di Lanafira, and you guys boleh pilih either nak visit their website : 
www.lanafira.com
or tengok di instagram page : 
@lanafiraofficial
ataupun di Facebook page : 
www.facebook.com/lanafiraofficial

Jangan tak tahu, Lanafira ni siap keluar paper lagi tau! 



Memang terbaik, hasil usaha gigih sampai sekarang followers di instagram Lanafira Official tu je dah cecah 21k tau! 

So yes go check them out lovelies!

Moga entry kali ni bermanfaat, kot ada yang tengah mencari butik muslimah ke kan. Till next time insyaAllah. Thanks for reading, stay tuned & have a great day ahead guys! ❤

1 bubblynotes :):

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)
For work collaboration or reviews, kindly reach me at : 
qeelaaini@gmail.com.
Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.