Fesyen.Insta by Hurr.TV : Program Panduan Fesyen untuk Gaya Muslimah Trendy!

Salam & Hi Lovelies!

Ahaa you guys pernah dengar program Fesyen.Insta
Maybe ada yang dah follow pon kan but no worries, 
for those yang belum tahu lagi apa program 
Fesyen.Insta ni, jom baca lebih lanjut yea! 

Jika anda seorang hijabista, yang sangat 
meminati dunia fashion, mahupun yang inginkan 
tunjuk ajar atau tips-tips yang menarik dan berguna dalam fashion, terutamanya gaya muslimah yang trendy / stylish dalam masa yang sama kekal modest dan selesa, ha, trust me, Fesyen.Insta ni antara program yang best yang you guys boleh jadikan sebagai platform untuk belajar dan sedut 
pelbagai tips tu tau! 

FYI, Fesyen.Insta ni merupakan sebuah program fesyen dan beli belah online yang diperkenalkan 
oleh hurr.tv, iaitu sebuah laman online gaya hidup 
dan stream video platform Malaysia, yang mana Pengarah Salurannya ialah Datin Elaine Daly. 
Hurr.tv dilancarkan pada tahun 2016 actually yang mana memaparkan kandungan original berunsurkan hiburan, urban, relevan, dan realiti, senang kata ianya laman gaya hidup dengan platform stream on the go dengan gaya santai dan trending. 



Okay so, berbalik pada program Fesyen.Insta tadi, ianya mempunyai 8 episod yang bersiaran pada setiap hari Selasa pada jam 5 petang, bermula since 31 Julai 2018 yang lalu sehingga 2 Oktober 2018 ini. Program ini dihoskan oleh dua instafamous berhijab Malaysia iaitu Sharifah Rose dan Tasnim Shah. 

Pada setiap episod, Sharifah dan Tasnim akan secara bergilir pergi ke butik terpilih yang menjual pakaian dan aksesori yang sesuai dengan gaya dan citarasa buat para hijabista yang inginkan gaya pemakaian yang sopan, fashionable dan selesa. 






Gambar-gambar diatas ni adalah antara sneak peek untuk episode 8 yang bakal menemui kita pada 2 October ni okay! Stay tuned! 😍

Di sana, mereka akan menggayakan koleksi pakaian dan aksesori yang ada mengikut tema daripada butik fesyen itu sendiri, so that penonton juga dapat melihat dengan lebih dekat dan secara khusus akan rekaan yang ada. Selain itu, mereka juga ada share the do’s and don’ts tips kepada penonton tau, antaranya ialah bagaimana untuk menjadikan mix and match kekal on point dan mengelakkan kesilapan dalam bergaya. 
Ha menarik dan semestinya beneficial kan! 



Butik yang dilawati mereka pon bukan calang-calang tau, I believe most of us mesti tau or mungkin even a fan of them jugak hehe. Antaranya butik Miss Lily Shop, Muslimah4U, Arco.my, Calaqisya, Ameera Zaini, Sofea Rose, dan Minimalace
Semua memang terkenal dengan design yang 
cantik-cantik dalam masa yang sama mengekalkan kesopanan dalam bergaya kan! Ada butik favourite you guys tak tu? hehe..

Contohnya episod ke 6 mereka last week menampilkan butik Sofea Rose yang menawarkan about custom printed shawl yang cantik-cantik  di sana, boleh tengok video di bawah yea :- 



Meanwhile, pada episod ke 7 pula perkongsian mengenai busana perkahwinan yang elegan dan feminin dengan harga hanya RM400 sahaja di butik Minimalace. Ha jom tengok I share episode tu di bawah ni beserta gambar-gambar sekali πŸ˜‰










Cantik betul busana tu kan! Episode 7 di Fesyen.Insta

Jangan tak tahu, if you guys tonton Fesyen.Insta ni, then ada rasa nak beli sangat baju or anything yang you guys tengok dalam episode tu, boleh je head on to laman web Beli@hurr untuk membeli terus koleksi pakaian dan aksesori yang ditampilkan dalam setiap episode tu okay. Senang kan! Takdelah you guys menangis tepi bucu katil lagi since lepas tengok tu pon dah boleh terus beli online jugak, save masa tak payah susah-susah pergi butik tu jugak or anything hehe. 

Oh ye untuk bulan Oktober ni, terdapat Kempen Jualan MurMur #FesyenInsta tau dimana terdapat 4 butik from Beli@hurr.tv iaitu butik Miss Lily Shop, Ameera Zaini, Calaqisya dan Arco.my menawarkan diskaun sebanyak 15% dan juga free pos! 😍

Bagi pembeli yang membuat pembelian melebihi RM100 pula akan berpeluang memenangi 2 pasang tiket wayang setiap minggu dimana nama pemenang akan diumumkan pada hujung bulan Oktober nanti. Menarik kan? Dahlah dapat diskaun, then sambil membeli sambil berpeluang untuk menang pulak tu! 

Okay you guys boleh saksikan Fesyen.Insta ni from this link yea :- 

dan bagi yang nak shopping di Beli@hurr pulak boleh head on to this link :- 

Kalau nak senang, you guys boleh download apps hurr.tv from Appstore ataupun Google PlayStore, bolehlah tonton anytime & anywhere kan. 

Selain itu, you guys boleh juga tonton 
from laman web mereka iaitu : 
www.hurr.tv
dan juga Youtube Channel mereka yang mana sudah pun mendapat 17 juta tontonan dengan 98,000 pengikut tau. Gempak kan! 
Berikut adalah link-link bagi social media hurr.tv yang you guys boleh follow as well untuk dapatkan latest update okay :

✅ Facebook - 
hurr.tv
✅ Instagram - 
@hurr.tv
✅ Youtube - 
✅ Twitter - 
hurr_tv

Okay so, that’s all perkongsian I berkenaan 
Fesyen dan Lifestyle yang trending sekarang ni. 
Hopefully perkongsian ni bolehlah membantu, 
kot ada yang tengah tercari-cari platform yang bagus untuk tambah ilmu atau talk about modest yet trending dan stylish punya fashion kan, selain boleh shopping dan macam-macam lagi pulak tu guys! 
haha memang fun lah, you guys download apps je senang cerita semua ada kat situ okay πŸ˜‰ 
Thanks for reading till the end tau, 
have a great day semuaaa! 
❤️

YSL Beauty Hotel 1 Day Exclusive in KL

Salam & Hello lovelies!

Here we are, as promised in my 
INSTAGRAM previously,
I would love to share with 
you guys about this 
#YSLBeautyHotel which 
exclusively open only on last 
Sunday, 22nd September 2018. 


pic credit : Haarpersbazaar

Located in the heart of Kuala Lumpur,
which was around Central Market area 
at Jalan Hang Kasturi, 
this hotel managed to got the massive 
attention from Malaysian. 

To enter, one must present their own 
unique QR Code which already been 
given from the invitation email. 
There are also several time slots 
to choose per visit/entering, 
and as for me I’d chose the first one
which is from 11 am to 12.30 noon. 



I definitely love that kind of system, 
as I think it could control the people 
whom visit so that it won’t be too 
crowded / uncontrolled at one time. 
In addition, it kinda made me 
felt exclusive as well hehe. 

Okay so, for the hotel, it had 
3 stages to complete / checked 
as activities to be done there 
while we ‘stay in’.

1. Ground Floor / Le Lobby 

- This is the first check point. After 
checking in with the QR Code and got 
the unique key card, we’re encouraged 
to explore the lobby, have fun taking 
photos around the area as there are all 
literally insta worthy corner that you can find! 






2. First Floor (Game Room) 

- Moving on to the first floor, here comes 
much more fun activities to try! 
There are several games with YSL twist 
that we can play like dart, arcade ping pong, 
and pac man kinda game hehe. Sorry if I got 
it wrong but I hope you know what I mean 
after watching my video yea, you can see those 
in there including me trying hehe. 





There are also makeover station corner, 
VR corner, and of course more insta
worthy corner around including a stage 
for performances. From the info, Bittersweet 
gonna perform that evening but I didn’t catch 
them as I need to get back early. 

As for the makeover, I’ve make another entry 
including video and review of the YSL Beauty products that been used - upon how it goes 
or looks like after 6 to 7 hours of wearing,
so yes feel free to check out about 
the YSL Beauty’s makeup talks 
and review etc HERE yea 😘



Me with one of the YSL Beauty’s MUA of the day ❤️

You guys can also check out my igstory 
and igtv (for igstory you can find them on the 
Beauty tab of my highlighted ones on bio yea) 
I’ve already shared some sneek peek and 
the makeover vids there too πŸ˜‰

3. Basement 

- Okay for their basement, this is where 
we can play modelling around. There 
are 2 set / rooms, one is like a photography 
session and another one is like a runway 
session. Too bad at the time I was down there, 
they were pausing the runway session room 
for a moment, since it was too pack with 
people queueing and waiting already. 
Since this is the last ‘checkpoint’, 
hence everyone just gotta hold on to it haha. 

Okay that’s covered each floors that they’ve 
got in there. So after I’ve settled with my 
check in at every floors and activities, 
it’s time to get back to the Lobby, 
redeem my YSL Perfume sample 
and then get to the counter to get 
my YSL exclusive door gifts before 
I headed back happily, hehe. 



Overall, I totally enjoyed my ‘stay’ there, 
as it filled with fun activities and lots 
of insta worthy corner, really! 
It would be great if coming in groups, 
so that you can achieve your great pic hehe. 
As for me, thank god I brought together 
my selfie equipment - the #TCRSelfieSet 
and the Yunteng Monopod with bluetooth, 
so it’ll be easier for me to take pics & vids 
all by myself heheh. 

So, this is the video that I’ve prepared 
for you guys to have a more close look 
of this #YSLBeautyHotel. 
I did it in vlogging kinda mood, 
and hopefully you guys would enjoy 
watching it till the end. 
Feel free to support me by give it a 
thumbs up or subscribe to me on my  
Channel there if you like what
I’m doing / presenting to you guys yea hehe.



Thank You so much for dropping by 
and your support for all these years as well! 
Till then, have a great week ahead lovelies! 
❤️

YSL Beauty Makeup Review - The Makeover + After Hours

Salam and hi lovelies!

In this entry, I would like to share 
with you guys my review of 
YSL Beauty makeup items 
that I’ve been used from the 
makeover that I got at the 
#YSLBeautyHotel recently. 
You can check out the hotel inside 
tour entry HERE if you like okay πŸ˜‰




Me with YSL Beauty MUA at YSL Beauty Hotel

Okayy back to our makeup talk, 
so the items that I used at that 
makeover moment are :- 

1. YSL Instant Moisture Glow 





- A hydrating primer and moisturiser that 
can be use before applying makeup, 
or after or just as moisturiser as well. 
I love how cooling I felt when applied, 
and it definitely moisturised my 
skin all day long. One of their bestsellers!

2. YSL All Hours Foundation Stick 





- Another YSL bestsellers as well, super 
convenient as it packaging definitely 
make it travel friendly and easy to carry. 
It’s a 2 in 1 full coverage foundation, 
it can covers blemishes & eyebag like 
concealers does, and totally easy to apply 
as well because you can just apply and 
blend it with just your fingers and it still 
blend smoothly! So yes to super convenient 
stick foundation here 😁 

3. YSL Tatouage Couture Matte Stain 





- This lip matte is seriously long wearing, 
super soft and literally light on lips, 
not sticky at all and bold colours at 
all time. It does have it but though so yes 
kindly watch my video below to discover 
what the but is yea hehee. 

So in this video you’ll discover what are 
the pros & cons of each item here, 
except the cons of the
primer since I think it’s just fine. 
Idk if it’s contributing it’s part in the 
cons part of those other two item, 
but yeah I can only think of commenting 
upon it’s first applied, really. 
So yeah I guess I can say that the 
highlighted items for the pros and cons 
review are the foundation & lip matte, okay? 
Let’s check it out! πŸ‘‰πŸΏ 




So, that’s it. That’s my honest review 
upon the makeover and also after 
the long hours of wearing them. 
I hope my review here will be somehow 
beneficial to any of you out there. 

To some of us, we might not have much 
to spend on makeup items, 
hence knowing how it is before 
buying (in case reaching the super tempted 
to buy the high end kinda moment) 
could help, right? 

Whatever it is, may it’ll be helpful. 
If you like what I’m doing / sharing 
with you guys here, kindly support me 
by subscribing to my channel and 
feel free to follow me on my other 
social medias as well for more 
interesting updates okay! hehe. 
Till then, thank you for stopping by 
and watching, have a great week ahead! 
❤️

Benefit Precisely My Brows Pencil Review & Demo

Salam and hello lovelies!

So today in this post I’d love to share 
with you guys my first try out including 
demo / tutorial for using the eyebrows pencil 
of Benefit Cosmetics - Precisely, My Brows. 



To be honest at the moment of that recording 
I don’t really thought of doing & sharing 
the review or anything, hence it could 
seems a bit off, or might not really 
satisfying you guys or whatnot. 
I don’t know but truly sorry 
for anything yea and yes please 
don’t give up on me yet because 
I know I’ll make better makeup 
video next time haha. 

Okay moving on, so actually I’ve already 
uploaded the video on my youtube channel 
few days ago, but still not finishing 
my draft here hence it takes me days 
to settle and sharing everything. 

I must warn you to excuse my 
naked face there, 
as usually I do love to doing 
my eyebrows & eye part first 
before go on with my 
other makeup routine hehe. 

So for this one, I’m using Benefit 
Precisely My Brows in code 4.5. 
I love the colour / shade as 
I do like darker shade for my eyebrows, 
and it looks more natural that way. 


Benefit Precisely My Brows Code Selection

While for the technique, I’m practicing 
the technique that I learnt from 
Jared Bailey, Benefit Cosmetics Brow Expert. 
TBH, his method here are super easy to follow 
and it does works wonderfully! 
Seriously turns out super easy to do your brows!

Indeed I have been using this method since 
and it makes my life easier, less stress while 
doing my brows and it always works haha! 
So yes thank you so much Jared! 😁 




Me, happily using this Precisely My Brows Pencil by Benefit Cosmetics 😁


As for the product, if you’ve already followed 
me on my instagram HERE 😍
you can see that I’ve shared 
with you several posts on my feed, igstory 
and my igtv as well about Benefit Cosmetics.
Feel free to check my ig yea 
and don’t forget to follow too as there’ll 
be more interesting updates. 

You can also go to this link HERE ❤️ 
and directly purchase anything 
from Benefit Cosmetics
or even anything else, okay? 
Or you can order from instagram 
@thecubbyrehab the trusted 
makeup personal shopper πŸ‘πŸΏπŸ˜❤️
Super easy to shop now as you just 
click and it’ll come to your doorstep 
in the next few days! πŸ˜‰

Okay now, enjoy watching the vid 
to know what I think at the moment 
and feel free to like and subscribe 
to my youtube channel as well yea! 
May this vid could be beneficial 
especially to those whom are 
looking for easiest / great method 
to do their eyebrows. 
Hopefully mine will be somewhat helpful. 
Thank You and Have a great day ahead! ❤️



Youtube : 



QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo
A Lifestyle mommy blogger whom into beauty, fashion, parenting, travel, food, motivation, gadget, event/entertainment, health, reviews, and many more! For any collaboration / review / invites / inquiries, feel free to email me at : qeelaaini@gmail.com Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

They Are The Best!

Total Pageviews

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group

My Page Rank

Live.Life.

Live.Life.