Kita Semakin Hampir - Part 3


Salam semua :)
Maaf dh beberapa hari tak update blog & part ni,
but no worries today I'm back with part 3. hehe.
Before that pada yg baru join, boleh jenguk2 previous part di SINI.
Okay without a further ado, let's continue yea :)

Pada part 2 haritu sy mention berkenaan ciri2,which apa yg berlaku di seluruh dunia ini 
bertepatan dgn kuasa bangsa yg dimiliki oleh Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah).
Mari kita lihat mengapa:
Anda kena faham bahawasanya Yakjuj & Makjuj itu bukanlah makhluk asing atau
raksasa berotot besar dengan kuku panjang hidup bawah tanah yang dikecoh-kecohkan
oleh media barat melalui pertubuhan NASA kononnya, walhal khabar angin itu sendiri
besar kemungkinan datang dari ciptaan propaganda Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah)
supaya dunia terus hanyut dan tidak mengenali mereka. Tetapi bukan pada sy.
Kerana itulah sy share perkara ini supaya anda cepat-cepat menyelamatkan diri anda
& keluarga anda dari Zon 999 & Zon 72 yang akan sy perkenalkan nanti.

Yakjuj & Makjuj adalah berasal dari zuriat Nabi Adam a.s dan Hawa a.s.
Mereka adalah manusia biasa macam kita juga.
Mereka diberikan kelebihan minda yang pandai & IQ yang tinggi untuk mencipta
bermacam-macam teknologi & fahaman dunia yang ada & wujud pada hari ini.
Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) dikatakan lahir dari keturunan Yafith bin Nuh a.s.
selepas peristiwa banjir besar dan baginda Raja Zulqarnain & tenteranya sendiri tidak
sempat melihat secara berdepan teknologi bangsa Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah)
ini kerana kesan kerosakan hasil tangan-tangan mereka sudah cukup masih bersisa di
kawasan bangsa yang baginda jumpa untuk meminta pertolongan itu, cukup di situ
sahajalah baginda Raja Zulqarnain & tenteranya mengerti kerana setiap terjadinya
kerosakan pada sesuatu barangan, dapat dilihat pula senjata apa yang digunakan, oleh itu,
Raja Zulkarnain & tenteranya faham benar tentang bala besar yang bakal datang sekali
lagi andainya baginda tidak membantu penduduk di kaki gunung itu, maka terlaksanalah
misi membina TEMBOK BESI KELULI setinggi gunung itu, di mana di kawasan itu
memang kaya dengan sumber logam besi & sumber logam tembaga, itulah sebab
mengapa pada awalnya bangsa yang meminta pertolongan itu sanggup menawarkan upah
kepada Raja Zulqarnain & tenteranya, kerana mereka memang kaya dengan industri
galian logam tetapi kekurangan ilmu tentang teknologi menangkis musuh, yang mana

hanya kebijakan IQ tentera sahaja yang memiliki ilmu sistem pertahanan sebegitu rupa.
Dengan perlepasan bangsa Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) daripada tembok
TEMBOK BESI KELULI itu, maka sempurnalah sudah semua rekod-rekod hadis sahih
yang selama ini dibaca ratusan tahun tanpa kebanyakan ulamak Islam sedunia benarbenar
mahu meng”UNLOCK”kan kata-kata junjungan mulia kita Nabi Muhammad.
Ciri-ciri yang ada pada manusia hari ini telah dikuasai secara perlahan oleh bangsa dari
Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) tanpa kebanyakan penduduk dunia menyedarinya.



Nota:
Saya berpendapat secara peribadi bahawasanya Encik Adoft Hitler benar2 telah
menjumpai kelompok Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) yg mempunyai segala
kemudahan teknologi dan persiapan menawan dunia, kerana itulah pembunuhan beramai2
ke atas Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) dikatakan sejarah yang benar
walaupun ada pihak mengatakan tidak. Rupa-rupanya, Encik Adoft Hitler hampir sahaja
menamatkan riwayat seluruh bangsa Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah).
Namun, Allah telah mengatakan yang tidak ada manusia pun yang boleh menandingi
Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah). Dan berlakulah sejarah di atas itu.

Zon 999 & Zon 72
((( Bab: Zon 999 )))
Setiap kerajaan di bumi ini samada berpihak kepada Israel ataupun tidak,
hari ini sudah terang & jelas tidak mampu mengawal trend perubahan budaya dunia,
kerana seluruh dunia sedang menyambut kedatangan globalisasi yang dicipta oleh
Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) , kedatangan globalisasi disambut baik ke pintu rumah masing2. Sila perhatikan hadis sahih di bawah ini, dan pecahkan fikiran anda ke banyak cabang2 hidup anda hari ini, benar-benar berlaku bukan ?
Saya perkenalkan anda Zon 999:
Elakkan diri anda & keluarga anda dari memasuki Zon 999 kerana kita benar-benar
hidup di tengah-tengah tamadun Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah).

Hadis Qudsi, Riwayat At-Tabrani, Kitab Al Kabir, dari Abu Darda’ R.A. :
“Allah berfirman pada hari kiamat:
‘Hai Adam!
Bangkitlah,
siapkanlah 999 keturunanmu untuk ditempatkan dalam neraka,
dan 1 di antara mereka itu akan ditempatkan dalam syurga .’
(Ketika Rasulullah menerimanya, kemudian menyampaikannya kepada para sahabat)
baginda menangis tersedu-sedu,
demikian para sahabat lainnya turut menangis lalu baginda bersabda:
‘Angkatlah kepalamu, Demi Allah Yang Menguasai jiwaku.
Dibandingkan dengan umat-umat Nabi lain, umatKu hanyalah bagaikan 1 lembar bulu putih yang terdapat pada kulit lembu jantan yang berbulu hitam ”

Sebagai contoh, rancangan realiti American Idol yang dicipta oleh bangsa tamadun dari
Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) ini benar-benar telah merebak ke seluruh dunia. Ini
hanya salah 1 dari 1000 contoh di luar sana sahaja, ini baru sahaja bentuk hiburan, belum
lagi cara pakaian, pendidikan, kewangan, ketenteraan, semuanya ada bayang2
tamadun Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah).



Mari kita menjejak trend perubahan budaya dunia yang dicipta oleh bangsa dari tamadun
Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah), kedatangan globalisasi memang benar2 disambut baik ke pintu rumah masing-masing. Sila perhatikan hadis sahih di bawah ini, dan cuba kaitkan pula apa lagi yang digunakan oleh bangsa timur, juga dipakai oleh bangsa barat , tetapi pemakaian ini tak pula dipaksa unt memakainya, malahan seolah-olah 1 trend hidup yg dialu-alukan !!!

Hadis Sahih, Riwayat Muslim:
bahawa Nabi Muhammad pernah berkata:
“Kamu (orang Islam) akan mengikut jejak langkah orang-orang sebelummu,
sejengkal demi sejengkal,
dan sehasta demi sehasta,
sehingga kamu (orang Islam) akan menuruti mereka (Yahudi Eropah & orang Kristian),
walaupun mereka (Yahudi Eropah & orang Kristian) 
memasuki lubang-lubang biawak.
Sahabat bertanya:
‘Siapakah mereka itu ya Rasulullah? ‘
Nabi menjawab:
‘Yahudi dan Nasrani (orang Kristian), siapa lagi ?.”



Tali leher merupakan 1 lagi simbol ketamadunan Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah).
Ianya berasal dari Crotia, 1 negara yang begitu hampir dengan pergunungan Caucasus.
Tapi harus diingat, sungguh pun tali leher tidak menyebabkan diri kita terkeluar dari
Islam kerana hati kita sebagai umat Islam percaya Islam itu benar & Allah itu 1, tetapi
amaran saya ialah tolong perhatikan baik-baik dari mana datangnya pula budaya tali leher
ini, kerana kita tak mungkin dapat menolak kata-kata Nabi Muhammad di atas, dan
bukanlah niat saya untuk menyempitkan otak kerana kehadiran pakaian jenis ini, namun
inilah hakikat yang perlu anda terima, bahawa untuk menyebabkan seluruh penduduk
dunia dikategorikan masuk ke dalam Zon 999 ,
maka tamadun Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) perlulah meYakjud-Makjujkan
seluruh penduduk dunia tanpa paksaan, maka terjadilah kisah hadis di atas & kisah hadis
sebelum ini, menunjukkan semuanya ke arah penduduk dunia diGlobalisasikan oleh
bangsa dari tamadun Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah).
Lihat gambar tali leher, anda boleh bayangkan adakah sebenarnya kita &
keluarga kita benar2 telah berada di dalam Zon 999? Selamatkanlah keluarga kita?

Selepas Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) terlepas dari tembok besi keluli setinggi
gunung itu, dan mencampuri penduduk dunia secara beransur-ansur sehingga melangkaui
perjalanan 1400 tahun, hari ini anda sendiri telah menyaksikan seluruh dunia telah
menggunakan perkara berikut dari Tamadun Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah):
- 1 bahasa yang sama
- 1 cara hidup yang sama
- 1 makanan yang sama
- 1 nyanyian yang dikongsi bersama,
- 1 hiburan yang sama
- 1 matlamat yang sama
- 1 corak pemerintahan yang sama
- 1 cara bekerja yang sama
- 1 cara berdagang yang sama
- 1 sistem matawang yang sama
- 1 jalan ke arah globalisasi dunia
- 1 dunia tanpa sempadan
- 1 negara 1 dunia
- slogan 1 Malaysia.

Maka terjadilah apa yang hari ini anda dengar di radio dan di TV,
sebagai 1 Masyarakat Dunia, dan proses inilah yang dinamakan Globalisasi.
Istilah globalisasi telah dilancarkan oleh Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) dan
sedang hangat disambut di hampir setiap daerah di setiap negeri pada setiap negara di
setiap benua di bumi ini. Perhatikan baik-baik hadis sahih di bawah ini & ajak keluarga
anda membaca hadis ini sama-sama, semoga kita semua Umat Islam beroleh kebaikan &
tidak tergolong dalam Zon 999.
Sekali kita meniru cara hidup mereka, secara otomatiknya kita adalah sebahagian dari
mereka, kita dikategorikan masuk Zon 999.
Kerana itu, 999 manusia dari 1000 orang masuk neraka.

Hadis Sahih, Riwayat Tarmizi, dari Amru Bin Syuaib, dari datuknya:
bahawa Nabi Muhammad pernah berkata:
“Bukanlah daripada golongan kami (umat Islam), sesiapa yang menyerupai (meniru) selain daripada kami (cara hidup Islam). Jangan kamu menyerupai orang Yahudi 
(termasuk Yakjuj & Makjuj) dan Nasrani (Kristian)."

Hadis Sahih, Riwayat Ahmad & Abu Daud, dari Ibnu Umar R.A. :
bahawa Nabi Muhammad pernah berkata:
“Sesiapa yang menyerupai sesuatu kaum (cara hidup orang Kristian & orang Yahudi),
maka dia dikira termasuk ke dalam golongan itu.”

Tahukah anda, manusia yang benar-benar mengikut ajaran Islam dan mengikut sunnah
Nabi Muhammad sahaja yang dikategorikan sebagai selamat di dunia & di akhirat. 
Kalau begitu, apa nak jadi dengan kehidupan kita hari ini ya? Memandangkan hampir setiap
yang kita pandang, dengar, baca, dan gunakan ada bayang-bayang pengaruh oleh bangsa
Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah). Ini belum saya ceritakan lagi bab Sistem Dajjal.
Istilah globalisasi telah dilancarkan oleh Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) dan
sedang hangat disambut di hampir setiap daerah di setiap negeri pada setiap negara di
setiap benua di bumi ini. Renungi baik-baik pesanan Allah di bawah ini & ajak keluarga anda membaca Al-Quran pada Surah Al-Maidah sama-sama, semoga kita semua Umat Islam beroleh kebaikan & tidak tergolong dalam Zon 999. Sekali kita meniru cara hidup mereka, secara automatiknya kita adalah sebahagian dari mereka, kita dikategorikan masuk Zon 999.
Al-Quran, Surah Al-Maidah, ayat 51
Hai orang-orang yang beriman,
janganlah kamu mengambil orang yahudi (termasuk Yakjuj & Makjuj
dan Nasrani (orang Kristianmenjadi pemimpin-pemimpinmu;
sebagian mereka adalah pemimpin bagi sebahagian yang lain.
Barangsiapa di antara kamu (orang islam) mengambil mereka menjadi pemimpin,
maka sesungguhnya orang (Muslim) itu termasuk golongan mereka.
Sesungguhnya Allah tidak memberi petunjuk kepada orang-orang yang zalim.

Untuk menampakkan perkara ini adalah angkara Globalisasi yang direbakkan oleh
tamadun Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah), Perhatikan situasi pengaruh Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) ini:
- terkadang kita akan dengan selambanya sebut “Hai, Good Morning” , padahal
kawan kita tu memang orang Islam, kononnya krn duduk bekerja di syarikat
antarabangsa.
- anda akan dipandang pelik oleh orang ramai apabila kita keluar berjalan-jalan,
kita tidak pakai pun seluar jeans biru, betul kan ?
- kalau anda bersin dalam lift, dengan automatiknya anda akan menyebut perkataan
ini iaitu “Excuse Me” , padahal boleh aje anda sebut “Alhamdulillah”, betul kan?
- tabik spring merupakan budaya mereka, setiap tentera pada zaman silam tidak ada
kelakuan ini, tetapi hari ini semua sistem keselamatan mengenakannya !!!
Banyak lagi contoh yang boleh saya muatkan, tapi adalah lebih baik anda sendiri
mendapatkan contohnya sebab budaya Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) ada di depan anda.



Sekali kita meniru cara hidup mereka, secara otomatiknya kita adalah sebahagian dari
mereka, kita dikategorikan masuk Zon 999.
Inilah hakikat yang perlu anda terima, bahawa untuk menyebabkan seluruh penduduk
dunia dikategorikan masuk ke dalam Zon 999 ,
maka tamadun Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah) perlulah meYakjud-Makjujkan
seluruh penduduk dunia tanpa paksaan, maka terjadilah kisah hadis di atas & kisah hadis
sebelum ini, menunjukkan semuanya ke arah penduduk dunia diGlobalisasikan oleh
bangsa dari tamadun Yakjuj & Makjuj (Yahudi Eropah).
Sekali kita meniru cara hidup mereka, secara automatiknya kita adalah sebahagian dari
mereka, kita dikategorikan masuk Zon 999.

Hadis Sahih, Riwayat Bukhari, dari Abi Sa’id Al Khudri R.A. :
bahawa Nabi Muhammad pernah berkata:
Allah berfirman kepada Adam pada hari Kiamat:
Wahai Adam !
Adam menjawab:
‘Aku menyahut seruanMu.’
Firman Allah:
‘Keluarkan dari zuriatmu rombongan ke neraka.’
Adam bertanya:
‘Apakah rombongan penghuni neraka ?’
Allah berfirman:
‘Dari setiap 1000, 999’
Maka di saat itu berubanlah anak-anak kecil,
gugurlah bayi dalam kandungan dan kamu melihat manusia seakan-akan mabuk
padahal mereka tidak mabuk akan tetapi azab Allah sangatlah keras.
Para sahabat lantas bertanya :
‘Siapakah di kalangan kami yang termasuk dalam bilangan 1 tersebut ?’
Rasulullah s.a.w menjawab:
Bergembiralah,
bahawa sesungguhnya,
rombongan penghuni neraka itu 999 dari kalangan Yakjuj & Makjuj,
1 itu dari kalangan kamu.’ ”

~Zon 72 dll akan disambung pada part 4 insyaAllah. Moga bermanfaat.~

Wassalam.

12 bubblynotes :):

  1. subhanallah
    takutnya . .
    kdg2 tpikir kte ke yg mjd umat akhir zaman
    sy pernh tbaca yg 999org pghuni nraka seorg je pghuni syurga
    sedih sebak . .
    smlm pulak bca pasal finah dajjal . .
    kita terlalu hampir :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita lah umat akhir zaman dan mmg berada di akhir zaman dear..
      banyak dh tande2nye..
      moga kita berjaya dan tergolong dlm golongan yg berada di jlnNya yg benar, aamiinn..

      Delete
  2. seram ja baca semua ni kan. dan negara kita sniri pon dah terang-terangan terjebak sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu dear..tu la, hopefully kita masih dpt elak dari tergolong sama, sama2lah kita berusaha sedaya upaya melawan kan..insyaAllah..

      Delete
  3. tapi menurut pembacaan sy adolf hitler juga yahudi . boleh jelaskan siapa beliau sebenarnya ? diharap dpt kongsi ilmu :) nice entry .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, mengikut pembacaan and research sy bout Adolf Hitler ni, die bukan yahudi,malah status agamanya adalah sgt kompleks. Mcm2 version yg sy jumpa mengenai kisah beliau. Namun yg plg kukuh adlh perspektif beliau terhadap Islam, selain terdapat bnyk gmbr2 & tulisan2 yg memberi gmbaran bhw dia into Islam, malah ada yg claim dia sebenarnya seorg yg beragama Islam, wallahualam. Namun if dilihat dari segi gaya (pegangan) beliau, banyak persamaannya dgn Islam, malah beliau mmg sgt mengagumi & mengikuti perkembangan Islam pd ketika itu. Ada satu penulisan mengatakan sbb beliau mengadakan holocaust (pembunuhan yahudi beramai2) krn beliau yakin/beranggapan satu masa nanti yahudi tersebut akn menghancurkan dunia. Selain itu semasa perang, beliau bnyk mencetak risalah berkaitan Islam & edarkan pd tentera2nya, selain ucapannya, pertemuannya dgn mufti2 Islam etc. Pernah research bout Mein Kampf? Buku hasil penulisan beliau yg mendpt perhatian seluruh dunia, yakni dikatakan bnyk input persamaan dgn ajaran / pndgn Islam, selain history. Sy msih lg mencari original english translation buku tersebut insyaAllah hrp jumpa :) And sedikit ringkasan ttg beliau, beliau sbnrnya lahir di Ausria then pindh ke Germany, pernah ke Vienna unt bljr art namun kemudian join Germany Army and tubuhkan Nazi.Ye, ramai yg benci Hitler, so, careful when researching cz mereka ni mmg bnyk propa,even sejarah sebenar negara kita pun boleh dimanipulate untuk menutup kebenaran, apetah lg connection besar mcm ni.Plg latest lihat apa yg terjd skrg di Syria, benarkah sekadar issue chemical & Assad shja? mengapa US perlu terlau war2kan siap pggil semua now dh bnyk kpl2 di perairan berdekatan Syria pdhl sebelum2 ni sebesar mans pun kes tu US hny akn hntr 1 secret team tentera dia je unt setttlekan. Bile semak2 hadis & Quran pun, Allahu, Kita terlalu hampir. *maaf nmpk mcm out of topic but itulah relationnya*

      Delete
  4. takutnya.. bila baca... insaf...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..Qeela selalu if nk ingtkan diri or bile rase dh mule nk lupe diri cpt2 ulangkaji balik..kerdilnya diri ni.. :'(

      Delete
  5. yer banyak hal-hal yg tersirat maseh tidak kite ketahui Qeela, sy harap awak jumpe satu mase nnt kebenaran ttg sejarah bangse kite sendiri, sy nak crite d sini pun , tidak tahu d mane hendak d mulekan... saranan sy pd awak, byk kan bc kisah Nabi sulaiman as, sahabat nabi Tamim ad-dhari.... tu semua ade kaitan dgn tanah melayu kite dan warisan utk umat akhir zaman...

    Tanah Melayu ni byk kaitannye dgn Jin... jd alam jin ni pun byk yg perlu kite tahu sebb mereka ni merupekan makhluk Allah swt juga, dan kehidupan kite hari ini byk d pengaruhi oleh Jin2 dan salah satu sebb dajjal bermaharajalela juga berkaitan dengan jin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Zaiman, betul, setuju dgn awk, saya ade bace jugak sbnrnye, just tak khadam lg, yelah terlampau luas sgt kaitannya..mungkin ade kisah yg sy taktau tp awk tau kn? berkenaan rahsia emas , harta karun tnh melayu etc, perjanjian depa, mcm2 sgt, kan..sy still lg membace dan membace unt tmbh ilmu :) kalau ade yg awk ade share o jumpe bolehla share2 jugak kt sy nnt and sy pun cmtu.. insyaAllah sama2 la kite tmbh & kongsi ilmu :)

      Delete
  6. Allahuakhbar.. Terima kasih sis atas perkongsian ilmu yang sangat permanfaat.. tak tahu nak cakap macam mana.. tapi perkongsian ilmu sis yang padu, sangat bermanfaat dan sangat senang difahami.. semoga perkongsian ilmu sis ini mendapat pahala,berkat dan dapat redha Allah..

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.