Get FREE Mac Lipstick & More Amazing Deal this National Lipstick Day!

Salam and hello lovelies!

Okay as a Mac Cosmetics’s lover 
and super fan, of course, 
I am super excited to share this 
amazing news with you guys! 

Ada any of you yang nak try 
Mac Cosmetics punya item? 
Or any whom #maclovers 
like me too?



Ahaa amazing news for all! 
Mac Cosmetics ada buat pelbagai 
promosi menarik di platform 
Lazada mereka tau! 
It’ll start this Sunday, 29/7/2018 
yea so yes do get ready haha!

Antara exclusive offers 
yang ditawarkan adalah :-

💄Get a FREE Full Size Mac Lipstick 

- Dapatkan Mac Lipstick percuma 
dengan setiap pembelian RM70 ke atas. 
Memang mudah sangat sebab if you 
guys beli satu lipstick pon (RM77) 
dah boleh dapat free item ni! 
Umpama buy 1 free 1 lipstick ni woww! 
Tapi kena cepat tau sebab while 
stock lasts je ye hehe.

💄Get a FREE exclusive mobile key ring 

- Memang serious cute betul key ring 
handphone ni tau! Of course it’s such 
a grab untuk Mac lovers yang suka 
kumpul collectibles or exclusive item 
from Mac right! How to get? senang je, 
just buat pembelian RM140 ke atas 
untuk dapatkannya!

💄Win Mac Cosmetic Pouch 

- Indeed, those yang ada account 
Lazada, anda berpeluang memenangi 
Mac Cosmetic punya exclusive 
Cosmetic Pouch hanya dengan 
one simple step! Just FOLLOW 
Mac Cosmetic di Lazada, 
dan pray for your luck! 
Pemenang bertuah akan dihubungi 
pada 30/7/2018 yea do take note! 

💄More Exclusive Offers 

Pelbagai lagi tawaran hebat seperti 
Free 10 Minit Lip Demo by Mac Artists, 
Free Instagrammable stickers & packaging, 
Lazada Exclusive Little Mac Duo, etc.
More details or if nak terus shop this deals, 
just click this link 
HERE ❤️ okayy guys!


To those yang tiada account Lazada, 
or not really into order sendiri 
or anything, fret not, 
you guys boleh kirim from 
this personal shopper makeup - 
Instagram : 
@thecubbyrehab
or direct whatsapp that trusted 
seller and personal shopper 
HERE 😉 okay. 

Seriously, this is such a 
MUST GRAB tak kiralah 
you guys memang peminat 
setia MAC Cosmetics or 
even those yang baru nak try 
any of their items! 

Okay tbh I totally eyed for their 
Lazada Exclusive Little Mac Duo 
tu, hmm geramnyaaa, 
who’s with me? hahaha! 

Save your date tauuuu this 
SUNDAY, 29 JULY 2018 
for this #MACxLazadaMY
#MacLovesLips #NationalLipstickDay
Thanks for reading yea lovelies, 
Feel free to spread the news 
and may you guys have a great weekend!

❤️


15 bubblynotes :):

  1. I pakai Mac powder. Memang puas hati sebab warna natural. Hehe. Nanti nak try tengok promosi yang disediakan ni. Nampak menarik.

    ReplyDelete
  2. Dulu masa zaman i takde apa2 commitment memang selalu beli M.A.C cosmetic..1 set malah bertambah- tambah dari bulan ke bulan..tapi bila dah ada commitment, slowly habit beli M.A.C terus slow..dan slow..dan slow..sampai sekarang dah lama tak beli...hahaha...rasa macam nak terjebak semula ni...

    ReplyDelete
  3. Wow pantang dengar free ni. Best offer ni. Berbaloi kalau beli. Lama tak shopping lipstick

    ReplyDelete
  4. Nie yang menyebabkan Rawlins gatal nak beli nie. Haha. Bukan pengguna Mac tapi seorang yang suka make up. Maka, ada banyak collection. Persoalannya: adakah perlu untuk Rawlins tambah lagi koleksi? Haha

    ReplyDelete
  5. Haaa sis baru je ternampak iklan ni kat lazada..memang terpikir pikir jugak dan membeli, tpi tu lh..kena habiskn dulu apa yg ada kat rumah ni

    ReplyDelete
  6. Siapa taknak kalau lipstick Mac dah macam buy 1 free 1 kan. Deal yang dah bagus sangat ni. Dahla banyak gila pilihan warna brand tu.

    ReplyDelete
  7. Wah banyak nya benda free syoknya. Alamak kena shopping kat lazada macam i mmg berbaloi2 hehehe

    ReplyDelete
  8. Disini pun Abby pakai produk kecantikan MAC. Suka pakai produknya sebab berkualitas dan aman pula di pakai.

    ReplyDelete
  9. takpernah pakai lagi brand mac huhu

    ReplyDelete
  10. National Lipstic day there is also a lot of people who can get free stuff now hehehe more become theirs.

    ReplyDelete
  11. Dulu memang suka MAC cosmetics tp sekarang ni dah kurang rajin nak bercantik2 hehe..mungkin dah makin tua..hehe

    ReplyDelete
  12. Lipstik ni paling minumum pakai sikit je sebab kalau dah biasa pakai kulit bibir tu nampak gelap. Pakai sikit sikit ok. Nampaklah berseri sikit

    ReplyDelete
  13. Baru tau ada pula hari lipstik kebangsaan kan. menarik betul tu. Ibu jarang pakai lipstik.

    ReplyDelete
  14. wah.. ada National Lipstick Day? baru tahu ni.. hahah.. apa-apa pun dah gaji ni.. boleh lah sape-sape nak shoppign barangan kosmetik dari jenama MAC ni.. beli dalam rm70 keatas dah dapat free lipstick.. sape tak mauu..

    ReplyDelete
  15. Banyak betul pilihan lipstik untuk pilihan kaum hawa. aalkan tak berlebihan dan kena dengan tempat dan hukum agama. Ok je

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)
For work collaboration or reviews, kindly reach me at : 
qeelaaini@gmail.com.
Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.