Beli, Derma dan Menang Duit Raya RM3000 dengan Sofea Rose!

Salam dan Hi dearies!

😍 DISCOUNT CODE KHAS UNTUK SEMUA! READ MORE BELOW YEA 😍

Yasss good news untuk you guys, especially bagi peminat koleksi hijab dan pakaian trendy dari jenama Sofea Rose, haa you guys ada chance tau untuk memenangi hadiah duit raya berupa wang tunai sebanyak RM3000! Fuh seronok tengok jumlah tu kan, yelah kalau menang jumlah tu memang sangat membantu dah kan untuk settlekan pelbagai hal, tak kiralah sama ada buat duit untuk bayar pelbagai bil ke, duit barang dapur, duit belanja untuk mak ayah ke, ish macam-macam lah kan.


Ahaa bagi yang baru je mendengar jenama Sofea Rose ni, FYI, Sofea Rose ni mula mencipta nama pada tahun 2014 yang lepas dan aktif dengan gaya Art To Wear yang digayakan di pentas antarabangsa seperti London (pada tahun 2016) dan juga Madrid (pada tahun 2017). Selepas itu, empayar Sofea Rose ini terus melebar dengan terpatrinya collaboration untuk koleksi Sofea Rose x Erra Fazira melalui pelancaran The Primadonna series mereka. I dah tengok koleksi The Primadonna tu memang cantik-cantik tau semua, rambang mata haha! Haruslah kan nama pun kerjasama dengan primadonna kita, Erra Fazira.

Tahun ini, Sofea Rose bekerjasama dengan Diana Danielle pula bagi Sofea Rose x Diana Danielle Grandeur Raya 2020, yang mana menampilkan 40 pilihan koleksi raya bergaya mewah namun pada harga yang mampu milik. Bagi Sofea Rose hanyalah satu, iaitu Kemewahan Milik Semua. You guys boleh tengok a few koleksi raya tersebut seperti dalam gambar yang I dah sediakan di bawah ni yea :







Alright back to the RM3000, hehe let me share more details berkenaan program duit raya tu pula yea. Menerusi program #duitrayaSofeaRose ni, pihak Sofea Rose ingin mencari seorang pemenang bertuah yang mana pemenang tersebut nanti akan menerima duit raya sebanyak RM500 selama 6 bulan berturut-turut, yakni berjumlah RM3000 sepanjang 6 bulan tersebut! Eh siapa tak nak kan kalau dapat free je extra RM500 masuk ke dalam account bank setiap bulan selama 6 bulan, betul tak?!

Hehe haa cara nak join pon senang je tau, you guys just perlu membuat pembelian minima sebanyak RM109 melalui :

1) Websitewww.sofearose.com

2) Facebook@sofearose

3) Instagram@sofearose_hq

4) Agent ataupun Dropshipper yang berdaftar 

Yang bestnya, you guys akan dapat dua penyertaan tau if you guys menjadi pembeli yang terawal. Dua penyertaan tu bermaksud you guys dapat dua kali ganda peluang untuk memenangi duit raya RM3000 tu! So memang haruslah rebut peluang berganda tu kan sambil-sambil nak bershopping raya di Sofea Rose tu hehee.


Bagi yang dah join or bercadang nak join tu, jangan risau tau sebab pemilihan pemenang nanti akan diadakan secara live oleh pihak Sofea Rose bagi menunjukkan ketelusan mereka dalam pemilihan pemenang kelak. You guys boleh nantikan Live tersebut di platform Instagram dan juga Facebook Sofea Rose yea, boleh rujuk link seperti yang disediakan di atas.

In addition, setiap pembelian you guys tu turut juga menyumbang ke Tabung Covid Sofea Rose tau yang mana telah dilancarkan baru-baru ini. Sebanyak 5% dari hasil jualan digunakan untuk membantu keluarga yang terkesan dan kurang berkemampuan ataupun kurang bernasib baik akibat terkesan dengan Covid19 ini. Selain itu, Sofea Rose juga telah membubarkan yuran pendaftaran sebagai dropship bagi meringankan beban mereka yang terkesan dengan Covid19 ni untuk mencari pendapatan sampingan.

Beli tudung dapat bookmark sekali, nice! 

 Knowledge is the key of beauty ❤️ #SRQueen + bibliophile here hehe! 

Justeru itu, jom kita support jenama dan usaha Sofea Rose tu semua okay? Yelah since bershopping tu, mana tahu ada rezeki dapat menang RM3000 tu pula kan. Sambil membeli tu, dapat juga laa bersedekah buat yang memerlukan, haa bagus kan. Paling penting, you guys membeli produk yang best dan berkualiti tau, design semua dah la cantik-cantik belaka pula tu hehe insyaAllah pasti puas hati dengan Sofea Rose. Eh you guys jangan tak tau dah la sekarang ni tengah ada promo dan sale di website Sofea Rose tau, contohnya promo beli 2 for RM109 only!




Nak lagi best? Haaa ada hadiah special untuk pembaca blog I ni okay. You guys boleh dapat DISCOUNT sebanyak 10% untuk pembelian you guys tu nanti, tak kiralah you guys nak beli tudung ke, baju raya ke, boleh gunakan COUPON CODE ni yea : QEELA10 masa you guys nak check out pembelian nanti okay. Haa best kan dapat saving more dengan discount khas untuk you guys tuu? Hehee.

Okayy guys I think ni je perutusan I for now yea hehe. Hopefully entry blog I ni beneficial la juga untuk you guys semua kan, lagi-lagi buat peminat Sofea Rose, ataupun yang baru nak mencuba jenama Sofea Rose ni. Jangan malu-malu gunakan coupon discount tu yea, as thank you juga tu buat semua yang sudi singgah dan baca kat sini kan hehe. Apa-apa pun, keep calm and stay at home tau, insyaAllah mudah-mudahan semuanya akan kembali seperti biasa. Selamat menyambut Ramadhan yang bakal tiba and stay safe okay! Till next time lovelies! ❤️






46 bubblynotes :):

  1. cantiknya koleksi depa. yang penting sambil beli boleh membantu menderma. tak lagi, menangi pula duit raya RM3000. adoi. siapa nak kasi begini banyak sambil membeli ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu, alang2 nak shopping tudung or baju tu, secara tak langsung dapat menderma & ada chance menang duit raya sekali, nice la tuu hehe!

      Delete
  2. Cantiklah pula koleksi sofearose ni. Wow ada coupon discount pulak tu.. Boleh la kita shopping tambah koleksi sendiri pula utk raya ek..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul, dari dulu bila usha2 collection Sofea Rose ni mmg tak pernah tak cantik hehe.

      Delete
  3. dah boleh start shopping untuk raya. cantik-cantik juga koleksi raya ni, sambil membeli sambil join contest, mana tau ada rezeki menang. memang seronok, banyak tu rm3,000

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu, kalau tak untuk raya, beli untuk tambah koleksi jalan-jalan nnt pon okay jugak tu especially if beli tudung kan, bila2 masa boleh pakai 😁

      Delete
  4. Memang suka sangat brand ni sebab shawl dia lawa2. Ada juga koleksi dari Sofea Rose ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul, one of fav jugak ni sbb collection tudung selalu cantik2 kan! 😁

      Delete
  5. Menarik ni. Beli minima RM109 berpeluang memenangi hadiah sehingga RM3k. Wah! siapa tak nak kan. Nanti nak tengoklah website sofea rose ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tuu. Alang2 nak shopping tudung or baju baru, boleh join untuk menang hadiah duit sekali. 😁

      Delete
  6. Satu nama yang cukup cantik- Sofea Rose.. boleh la usha website ni kut kut ada yg berkenan dan mana tahu kut bertuah memang duit RM3k tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul, namanya secantik collectionnya kan hehe! Jemput cuci mataa hehe kalau ada yg berkenan boleh guna voucher code qeela tu untuk lagi jimat hehe

      Delete
  7. cantik kan koleksi ni. bertuah betul sapa yang dapat duit raya tu. bukan sikit. goodluck sapa yang join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tuu, bertuah siapa yg menang nnt!

      Delete
  8. Wahh bestlah beli barang boleh menderma dan juga dalam masa sama boleh menang hadiah giler 3 dalam 1 terbaik kita nak juga cari duit raya hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe yass betul tu! Tudung or baju baru dapat, menderma pon dh sekaligus, then siap ada chance menang 3k pulak tu hehee

      Delete
  9. Cantiknya koleksi diorang..tp tahun ni kita raya dalam keadaan x best kan...Jumaat ni dh puasa dh....menarik hadiah dia kan....nak join la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu, mmg selalu cantik2 collection Sofea Rose ni kan. Haah SA, tapi takpelah demi kesihatan, tak dpt berbuka di luar pon xpelah untuk Ramadhan kali ni hehe..stay strong we can do this 💪🏻😊

      Delete
  10. paling suka kalau membeli ada diskaun ke voucher ke, hehe. design sofearose ni cantik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe of course, discount dan promo tulaa yg kita mahukan haha.

      Delete
  11. Oh it sounds good and love Sofea Rose x Diana Danielle Grandeur Raya 2020 collection

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe yes indeed! Good to know you love the collection 😁

      Delete
  12. Cantik-cantik koleksi Sofea Rose ni rupanya, sebelum ni dok dengar-dengar je brand ni... paling minat dengan tudung yang warna biru tu... sejuk je mata memandang... baju raya tu pun nampak elegan... dah la ada diskaun pulak tu... memang terbaiklah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh I see, hehe haah collection Sofea Rose ni mmg selalu cantik2, qeela pon suka usha tudung2 dia especially hehee.

      Delete
  13. Ramai dah review Sofea Rose nih, design dia mamang cantik-cantik lepastu.. bukan main ada contest beli dan menang duit raya RM 3000 untungnya kalau menang raya sakan he he he nak cuci mata jap tq coupon code tu yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tuu, mmg cantik2 semuanya, material pon selesa sgt pakai 😁

      Delete
  14. Cantiknya design-design dia. Menarik juga sambil beli boleh menderma and berpeluang menang hadiah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu, 3 in 1 terus nice kan hehe

      Delete
  15. Wauw menarik, beli pun bise dapat hadiah selanjutnya. Apalagi hadiah yang didapat ganda pulak, jadi tertarik pula ak mobeli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul, boleh guna discount code saya tu juga yea untuk lebih penjimatan 😊

      Delete
  16. Jujurnya Sis banyak tau koleksi SR ni, suka tudung instant sarung dia ala Hanis Zalikha tu, tapi sekarang macam dah takde lagi keluarannya...ni pun lama tak bukak webnya, baru tau ada menang duit raya ni, nanti nak cuba nasib laaa..boleh beli untuk raya sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah geng #SRLovers / #SRQueen jugak la nii yea hehe yeayy! Haah kalau mcm tudung tu, bila2 masa boleh pakai nnt, kalau baju pulak kalau taknak buat raya, next2 boleh jugak hehe 😁

      Delete
  17. cantik2 tudung Sofea Rose ni. best jugak contest ni, naka cuba nasib join gak la , mana tahu rezeki menang kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes betul tu, mmg cantik2 semua collection dia hehe. Indeed all the best yea! 😁

      Delete
  18. Cantik koleksi pakaian raya ni, saya maybe pakai baju raya tahun lepas je la.. haha.. takde mood nak beraya tahun ni. Tapi boleh la saya cuci mata tengok website depa nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe haah takpe, saya pon maybe tak beli baju raya tapi kalau tudung tu, boleh saya tambah koleksi memandangkan bila2 masa boleh pakai since mmg berhijab kan hehe.

      Delete
  19. cantik2 tudung sofea rose, pernah tengok yg dia joint venture dgn erra fazira

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul, Sofea Rose selalu keluarkan koleksi tudung cantik2 kan 😁

      Delete
  20. Berbaloi sangat membeli ni kalau menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu, tudung2 dia mmg berbaloi dah beli, then kalau menang mmg lg happy la hehe

      Delete
  21. kita mmg suka dengan koleksi dr sofearose ni sbb design dia lawa2 sgt.. ada bawal ada shawl.. mcm2 boleh pilih juga.. jom join mana tau rezeki hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaa betul tu Wawa, design semuanya cantik2 belaka kan. Yass jom sambil tambah koleksi sambil menderma siap ada chance untuk menang duit yeayy 😍

      Delete
  22. I have benefited a lot from visiting your site. Thank you Love you so much 💋

    ReplyDelete
  23. Nice post thanks this post share

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo
A Lifestyle mommy blogger whom into beauty, fashion, parenting, travel, food, motivation, gadget, event/entertainment, health, reviews, and many more! For any collaboration / review / invites / inquiries, feel free to email me at : qeelaaini@gmail.com Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

They Are The Best!

Total Pageviews

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group

My Page Rank

Live.Life.

Live.Life.