Jom Bergaya di Hari Raya Dengan Elyshop Raya Collection

Salam & Hi Lovelies!

Dah nak masuk minggu ke dua kita berpuasa, 
mesti dah ada yang tengah mencari baju raya kan?
Me? Guilty as charged haha! 
So atas sebab itu, I nak share with you guys 
one of my Favourite  juga ni tau when I’m 
looking for clothing line be it untuk 
casual, raya, or else, which is from Elyshop



Elyshop ni bukan sebarangan juga tau, 
sebab dah bertahun-tahun beroperasi 
boleh kata from scratch lah you know, 
since before ada butik, then every year 
join Mood Republik and all, and till now 
dah ada sampai 5 outlet/walk in throughout 
Semenanjung, antaranya di Avenue K (KLCC),
Aeon Cheras Selatan, Aeon Bukit Tinggi
Aeon Seremban 2, dan Kluang Mall

You guys boleh juga tengok-tengok 
how they are and whatnot kat 
their social medias handle :-

Instagram :- 

Or Facebook:-

Personally, I ni boleh kata their regular 
customer jugalah senang cerita haha sebab 
selalu ada beli baju (blouse / top especially) 
from Elyshop ni.
Selain banyak pilihan that comes with 
stylish design dan colours, it’s really comfy 
to wear, boleh juga for bf moms like me, 
dan harga yang mampu milik juga tau. 

Okay so, now back to my main menu 
of this post, hehee, 
their Raya Collection 2018
MasyaAllah guys, cantik-cantik belaka
set collection yang ada ni! 




This year, their Raya Collection looks 
simple yet sweet but still stylish tau. 
Senang kata memang sesuai sangatlah 
for those yang nak bergaya di Hari Raya 
tapi tak nak over kan. 
Senang nak buat pergi beraya, pergi rumah 
mentua ke, sanak saudara, haa sweet tapi 
maintain up to date je orang kata, gituuuu hehe. 
Ada 7 design set tau, meh tengok :-

1. INARA 









2. MASTANY 









3. SELLOMA 










4. TOOLIPS 











5. RUFFLESIA 









6. FLORA 











7. LACCY 













Haa macam mana guys? 
Serious cun-cun semua kan, rambang 
mata tengok jadinya haha! 
Buat yang tak dapat nak walk in 
ke butik / outlet Elyshop, 
jangan risau, boleh beli through online je! 

Memang senang sangat sebab once dah 
buat payment, baju raya anda akan di pos 
pada keesokan harinya tau! 
Untuk order online, or nak arrangement 
lain (like cod or so), boleh whatsapp 
terus tanya / bincang through number 
Elyshop Trusted Personal Shopper ni :- 
(click je terus pon boleh yea sebab 
dah direct ke whatsapp tu 😉) 



Do note that pembelian / order untuk 
Raya Collection 2018 ni open sampai 
10 June 2018 je tau, selagi stock 
masih ada juga yea. 
So I really suggest mana yang dah 
berkenan tu, cepat-cepat click number 
di atas untuk whatsapp dan order yea! 

Okay dearest, hopefully perkongsian 
I kali ni bermanfaat juga untuk you all yea. 
Have a great Ramadhan this year guys 
insyaAllah. 
Thank you for reading, and feel free to 
spread the news yeaa! 
😁❤️



4 bubblynotes :):

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)
For work collaboration or reviews, kindly reach me at : 
qeelaaini@gmail.com.
Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.