Persembahan Artis-Artis with Kilafairy!

Hello dearest!

Ahaa any Kilafairy’s superfan here?!
Adoi I memang suka betul lah tengok 
Kilafairy ni guys, you know why?

First of all, she’s beautiful! haha. 
Makeup or no makeup, I do think 
Kilafairy ni cantik je with that flawless 
skin, sexy lips and all. 
Honey, it’s such a bless 
when you can stay pretty no matter 
if you’re with or without makeup, kan! 






I know it’s not easy to maintain, 
especially untuk orang biasa-biasa 
macam kita ni kan haha yelah guys 
untuk facial, treatment bagai tu dah berapa 
kan berhabis, but rezeki masing-masinglah.
For those yang tak mampu nak berfacial, 
bertreatment selalu tu, kena jagalah from 
penggunaan skincare and else right. 

Bila bermakeup pulak, tak nampak heavy 
pon makeup look tu but so stunning!
I totally adore her makeup look as well!
Huu tak pernah tak cantik, 
tak pernah tak style tauu Kilafairy ni!
Haa you guys tengoklaa sendiri 
hehe ni I ambil dari her ig - 






Awww tak pernah tak style kan! 





Then on top of that, I admired how stylish 
she is! Pretty, stylish girl, 
that’s such a great combo. 
Since I myself memang totally into 
makeup and fashion, 
of course, these two are the things yang 
I selalu tengok or suka tengok in others,
especially artists or public figures, kan, hehe.
You guys tengoklah, memang great match 
je the way she put on her outfit and makeup.
I loveeee it! Hehe



Eh we’ve got the same Fenty Fur hahah but I punya in Pink ๐Ÿ˜˜

Well yes it’s not just about the 
appearance okay guys,
fans nowadays kan semua 
bijak-bijak kan haa gitu.
I think we all know that she’s into 
singing and acting, yet ada side business 
as well yang going on worldwide, 
so I can say that she’s got all that, you know.
One of the woman yang I admired whom 
talented, success, beautiful and stylish! 
Awesome combo I must say! 

Eh takkan you guys tak tau her latest 
collaboration dengan the Hollywood 
famous Sean Kingston?! 
Haa okay takpe cuba you guys tengok ni yea :-



Anddd ni laa lagu tuu hehe layannnzzz :- 



Best lagu tuu kan hehe. 
To be honest, I do think she have 
such a great voice! 
Not just from this song, but from 
banyak-banyak yang I dengar, guys, 
sedap betul dia nyanyi tak kesahlah 
English or Malay song! Tak caya?
Ha meh sini I tunjuk ada snippet of her 
singing various songs 
with Cosmopolitan before :-



Best kannn! Nyanyi best berlakon 
pon best tambah pulak dengan 
great appearance - those beautifully 
stylish and all, 
memang awesome lah guys. 
Adoii confirm I excited if dapat jumpa 
Kilafairy ni depan-depan tau haha! 

Eh cakap pasal jumpa, great news guysss
sebab memang boleh jumpa tauu! 
Cepat save your date on this 
JUNE 3rd, 2018 for
PERSEMBAHAN ARTIS-ARTIS 
di KLANG PARADE, SELANGOR, 
from 2 PM to 6 PM !!



Kilafairy akan berada di sana 
bersama-sama dengan other awesome 
artists as well like Adibah Noor
Khai Bahar, Hael Husaini, & Baki Zainal 
untuk menghiburkan semua sempena 
Klang Parade Hari Raya event. 
So yesss jom kita ramai-ramai 
gegarkan Klang Parade nanti yeaa! 

Of course, I’m looking forward 
nak pergi and I nak selfie 
banyak-banyak dengan Kilafairy nanti!
okay nice tak when Qeela meet Kila 
hahahaha ๐Ÿ˜

Then haa boleh berbuka puasa di 
Next Food Junction di Klang Parade tu juga, 
Level 5 yea guyss it’s kinda food court tau,
macam-macam pilihan makanan ada tau kat situ! 
I dah pernah pergi before 
aiyoo
 I dah terbayang-bayang pulak 
ni sedapnya... ๐Ÿ˜‹
Nasib baik lah dah nak buka dah ni haha. 

Okay guys sebelum I going to babbling 
around the world pulak, 
ha jangan lupa save the date & datang 
beramai-ramai nanti yea! 
Untuk peminat-peminat Kilafairy, 
I’ve got this one special guysss hehee! 
Click play on this vid below tauu ๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ




Okayy guys insyaAllah jumpa kat sana yea!
Feel free to spread the news yeaa! 
Thank you for reading and don’t forget to 
follow me here / my social medias for more 
interesting and latest updates!
Till then, have a great week ahead lovelies! 
❤️

21 bubblynotes :):

  1. true her voice is not so bad maybe coz she is the daughter to Rohana Jalil kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaa yeah perhaps that’s true, she got it from her mama ๐Ÿ˜❤️

      Delete
  2. Ni first time dengar suara dia. Not bad juga untuk yang first time ada album. Suka dengan pronunciation dia, effortless.

    ReplyDelete
  3. Abby masih blom familiar dengan artis ini. Tapi wow.. dia mampu collaboration dengan the Hollywood ya. Luar biasa.
    famous Sean Kingston?!

    ReplyDelete
  4. Not bad jugak sora dia..
    Ye lah anak rohana jalil kan...
    Boleh pergi jauh jugak ni

    ReplyDelete
  5. sellau tengok dia berlakon je, tak tau pulak boleh menyanyi...wah sedap pulak suara dia..nak datang klang parade, dekat dengan rumah dekat klang, tapi macam tak boleh pergi je..huhu

    ReplyDelete
  6. Suka lagu Warna Cinta yang Kilafairy nyanyi bersama Aliff Aziz. Lagu tema dalam filem Dilwale. Suara dia not bad juga.

    ReplyDelete
  7. Kila Fairy memang ada bakat yang sangat bagus. Dah la cantik, pandai bergaya..suara pun tip top! Inilah bakal asli yang kita nakkan ...suka tengok dia berlakon, memang menjadi <3

    ReplyDelete
  8. rasanya tak pernah dengar lagi suara dia..tapi ramai yg pernah share suara kila ni sedap..oohh dia datang klang parade..bestnya...org berdekatan blhlah terjah utk jumpa

    ReplyDelete
  9. Faratik Kilafairy lah ni hehehehe kita jarang tengok sangat dia ni menyanyi tapi kalau belakon ok menyanyi tu mungkin kena masuk kelas lagi kot heheheh #netizenkecam..

    ReplyDelete
  10. Pernah tengok dia secara live, memang cantik dan lemah lembut je orang dia. Tak pernah pulak tahu dia pandai nyanyi...kalau belakon tu tahulah

    ReplyDelete
  11. Tak sangka Kila Fairy boleh menyanyi, selalu tengok dia berlakon sahaja.. sedap jugalah suara Kila boleh pergi jauh

    ReplyDelete
  12. She is beautiful and talented too. I love the video clip. Go Kila - you beautiful and talented creature.

    ReplyDelete
  13. she is a beautiful girl, indeed. and tak sangka dia juga seorang yg berbakat. siap boleh nyanyi. tp sy tak eprnah dgr lagi lagu2 yg dinyanyikan oleh Kila. mungkin ekrana jarang dimainkan di radio2 tempatan

    ReplyDelete
  14. Kilafairy for me so beautiful and talented in singing and acting, tapi jarang nampak dia berlakon la sekarang. Hopefull dia terus berjaya dengan bidang yang dia ceburi.

    ReplyDelete
  15. Eh pic first tuh kilafairy ke? Macam bukan dia tau. Nampak cantik sangat. Natural. Bibir dia tuh yang seksi dan orang panggil bibir dia macam Angelina Jolie kan

    ReplyDelete
  16. Oh Kilafairy ek... familiar nama ini sebagai pelakon.. Tak sangka pula dia menyanyi... Apa2 pun moga dipermudahkan perjalanan seni beliau dimasa akan datang ;)

    ReplyDelete
  17. ada tahu jugak kilafairy ada buat single lagu disney tue kan...tapi tue la dia sekejap aktif sekejap tak..kalau ingat kilafairy ni mesti terbyg bibir dia mcm angeline jolie..hihi

    ReplyDelete
  18. Suka tengok bibir dia sumpah seksi gila kut. Pastu pandai dia jaga penampilan dan sentiasa stylo je kan. Warna kulit dia pun cantik kulit melayu.

    ReplyDelete
  19. Pertama kali dengar dia nyanyi not bad la. Selalu tgk die berlakon j. Bila sebut Kilafairy mesti ingat bibir die.

    ReplyDelete
  20. terbaek.. angelina jolly malaysia. hehe

    Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)
For work collaboration or reviews, kindly reach me at : 
qeelaaini@gmail.com.
Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.