Jom Menangi iPhone 5s, Cash etc dengan Mudah!


Salam and hellooo semua :D

Nak menang iPhone 5s? Cash? Hadiah berjumlah lebih RM 7000 
untuk dimenangi !!

Okay before pergi kepada headline yg awesome tu, Qeela nak ckp pasal blog 
Pengedar Shaklee Malaysia menjual Set Bersalin Shaklee dulu yea :D
Chill, Qeela ckp/review jap je, promiseeee, hehe. 

Okay actually link tu blog salah seorang pengedar Shaklee di Malaysia ni.
First2 g sane, hati rase riang sebab blog die loading tak lame :D
Then, mmg tak pening tengok and bace sbb mmg focus pada produk yg dijual shje,
dengan penerangan, testimoni2 dan sebagainya yg dpt buatkan kite teruje nk tau
and senang faham berkenaan produk tersebut and ape yg nak disampaikan. :)
Kiranya kalau korang tengah nak usha2 produk Shaklee ni bolehlah jengah ke
blog tu yea untuk dptkan info2 etc or maybe nk terus order ke kan? hehe.
Andd, Qeela suke header die, comel and sgt sesuai. :)
Okay pape just klik ni untuk usha2 sane : 
Pengedar Shaklee Malaysia menjual Set Bersalin Shaklee :)

Actually, Qeela tau blog tu dari blog SuperIbu.com ni :D
Blog SuperIbu ni penuh dgn pelbagai kisah2 & tips2 menarik dari segi parenting,
Birthing, Breastfeeding, Berpantang etc. Selain tu ade juga mengenai bisnes, resipi2 best dll.
Mmg worth to go and read laa senang kate kann :)
Yang paling menarik hati adalah empunye blog tersebut merupakan seorang wanita yg berbakat dalam pelbagai bidang, & sepatutnya menjadi seorang doktor perubatan, 
namun akhirnya menyerah diri ke alam keibuan..
Seriously, almost the same dgn Qeela, but bukanlaa bab Doktor tu yea, huhu :)
Anyways, blognye mmg menarik untuk dikunjungi :)
Simple, mudah loading, entry2 pon best, mmg tak rugi laa if jenguk2 / even follow :)

Okay now, pasal menang iPhone 5s tuuuuu, heheee,
just klik SINI YEE :D 
Serious senang gilee je untuk join and menang iPhone 5s tuh.
Selain iPhone 5s, ade jugak cash dll.
Al-maklumlah hadiah dari penaja dah lebih RM 7000 !!
Soooo, hadiah2 nyee mmg awesome2 belake lah u'olls!
So ape lagi, jom join! :D

6 bubblynotes :):

  1. waa..menarik tu boleh cuba nasib.hehee

    ReplyDelete
  2. Berani mencuba pasti ada peluang untuk menang. Review amat menarik sekali. Semoga berjaya. Saya juga dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  3. Salam Qeela.

    Tahniah atas penyertaan untuk Contest Iphone 5S anjuran blog www.superibu.com

    Just nak inform, task 1 sedang berlangsung dan insyaAllah esok 19/11/2013 akan bermula task 2.
    Jadi bolehlah hantar entry untuk task 1 sementara berpeluang.

    Good luck :)

    ReplyDelete
  4. Salam :)

    Terima kasih di atas entri dan selamat berjaya untuk task ke-2

    http://www.pretty0blossom.com/set-mengandung-shaklee-super-jimat/

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.