The Review :) Jom Terjahhhh!!


Salam & voila lovelies :)

Seperti yg dijanjikan, terdapat 2 lucky followers untuk di review blognya.
Soooo here they are, special entry for both of them!
Meet Mama Darwiish & Afiqah Junizan yawww :D



Mama Darwiish

http://mamadarwiish.blogspot.com/


Mama Darwiish. Seorang ibu, seorang isteri, dan juga seorang blogger. Mama ni friendly orangnya, and Qeela perasan mama rajin singgah menyinggah and comment entry bloggers lain jugak. Blog mama simple and sweet je, paling best sbb loading tak lama :D
Entry mama pon pelbagai, so mmg tak bosan laa kalau baca, and boleh jugak tmbh info2 baru gittew. Terbaru ni Qeela tgk kaki Darwiish injured, gara2 botol deodorant..isk isk siannn Darwiish..Moga Darwiish cepat sembuh yea mama!

Selain tu mama ade jugak share resipi2, so bolehlah kite try2 kt rumah kan, hehe.
And mama ni rajin join GA / segmen, terbaru ni mama ade menang segmen dari miss kawaii, haa tahniah yea mama, bertuah belaka nampaknye :D

Setakat yg Qeela tahu, mama takde twitter / instagram..so ape2 boleh usha2 blog, Google+ ataupun facebook page mama yea..Jemput2 laa singgah jenguk mama ni, no worries mama ni tak sombong tau. Klik jee link kat atas tu yea :) Ape lagi? Jom terjahhh :D



Afiqah Junizan





















Okay adik Afiqah ni seorang yg ceria and creative. Tengok je blog dia, the way dia edit tu, mcm complex kan? hehe. Cute and complex, that's the first impression. Tapi seronok pulak bile godek2 blog adik ni, hehe. Mule2 maybe cm lost sket but then seronok melayan butang2 bagai tuh. :D Hover je, semuanya ade kat situ okayy. Blog ni maybe more to segmen and giveaway, so korang boleh check2 ape yg boleh dijoin laa yea..And adik ni letak status2 dia kt blog, bolehlaa scroll2 if nak bace / tau ape die share tuu..

Kepada peminat k-poppers, korang boleh geng! Sebab adik Afiqah ni minat kpop jugak.
Minat sgt rasenye, hehe. Tengok blog pon tau kan, huhu..and nampaknye tgh berkobar2 dengan countdown SPM tuh, hehe, moge adik berjaya hadapi SPM dgn cemerlang, all the best okay!

Setakat yg Qeela tahu, adik ni pon takde twitter / instagram..Tapi bolehlah roger2 kat blog - just klik link kat atas tu yea, or korang boleh tanya apa2 kat dia kat ask.fm dia - ade di featured kan dlm blog jugak, or gi kat facebook dia okay. :) Adik Afiqah ni kompem layan punye, dia mmg suke berkawan, k? Tak rugi laa kenal2 dgn adik ni, k..And kot korang perlukan any tutorial ke leh terjah jugak okay! :D


~~~~~~

So, gitulah serba sedikit review dari Qeela untuk mereka berdua. Hope korang sudi2laa berkenal2an dgn mereka yea..Jemput2 laa singgah menyinggah ke ape yang patut..
Bolehlah kenal mereka dgn lebih dekat lagi ye dak.. hehe..

Oh before Qeela undur diri, sorry if ade terkasar bahasa or tersilap kata yea..kot2 ade yg buat korang terasa or sakit hati ke ape dgn review ni kan..mohon dimaafkan and bgtau laa yea..Anddd, jemput2 jugak usha2 blog2 lain di bahagian bloglist and special this month tu.
Hehe. Section 'This Month Special' tu khas buat lucky followers yg menang bloglist sebulan 
di blog ni  :D Jom terjahhhhhh!! :D




Have a great day and wassalam :D

8 bubblynotes :):

  1. Untung lah ada org review.. Huhu :D

    Dah terjah dua blog tu.. kreatif :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks sbb sudi terjah diorg :D dah rezeki diorg kali ni dpt review, hehee :D

      Delete
  2. Woaaa bestnye kena review^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tuah diorg kali ni dear :D Thanks yee! :D

      Delete
  3. Lps ni bolelah singgah,thanks

    ReplyDelete
  4. nice...sye rjin blogwalking tapi x rjin nak komen2 hee..klu rajin bolh jln kat blog sy jga
    http://milkcthawa281.blogspot.com/

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)

Follow by Email

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.

SushiVids!