Jul 23, 2013

A Random Photoshoot Story From Me :)


Salam and olla lovelies :)
Well, as entitled above, for this entry, I would like to share some of 
my photoshoot images that I'd selected randomly :)
Perhaps I will make a gallery in this blog
but umm, I'm not sure, we'll see soon.
As for now, enjoy my very first sharing of my works here! :D




























20 comments:

  1. cantiknyaa semua gmbaqr2 ney :P

    ReplyDelete
  2. suka gambar no 1 dan no 5..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh Asyik suke elemen air yea? hehe..Qeela pun suke..yg first tu mencabar sikit nk ambil perfect angle..hehe..thanks anyways :)

      Delete
  3. Wow...pandai amik gambr ni. Keep it up yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thanks yea :) mmg minat and ade join outing & course sikit2 :)

      Delete
  4. Salam.

    Qeela yg tangkap semua gmbr ni ke? Cantik!

    Especially gmbr2 berlatar langit..suka tengok :) boleh buat wallpaper >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slm dear, haah sumenye originally dari Qeela :) Alhamdulillah, thanks ye :) ohh boleh je if Lana nk ambik buat wallpaper, hehe :)

      Delete
    2. really? r u sure? ehehe. Qeela try la upload kat deviantART. Kat sana mcm2 jenis art ada..boleh share minat dgn org lain juga :)

      Delete
    3. boleh, creditkan Qeela je cukupla, hehe..lgpon kt gmba Qeela dh letak name :) mm oh yea, thanks ye, tp rasenye cukupla dgn yg dh ade skrg ni kot..flickr, instagram bgai, hehe..

      Delete
  5. nice picture....follow my blog....

    ReplyDelete
  6. gambar pagar tu rasanya cam best.. :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. pakai canon D1000 je Aniq.. :)

      Delete
    2. Owh.. Saya pakai 550D. Ble pegi jauh Qeela nie. kreatif. Suka pic yg bawa anak 2.. kau buat low angle lg gempak rasanya.. Apa pun, all the best Qeela!

      Delete
    3. Alhamdulillah, thanks, hehee :) mm tu la, if ade lens lain pon best, mcm2 boleh buat, tp tu la harap 1 tu jela, tu laa hasilnye, huhu..kot ade rezeki nnt bolehlah tmbh2 micro ke fish eye ke ape kan, aamiinn, hehe. Thanks again yea Aniq :D

      Delete
  8. Cantik kot semua gambar! Thumbs up ^^ Like all of them.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe alhamdulillah, thanks ye sis! :D xxx :D

      Delete

Got something in your mind?
Shout here! :)