Just A Day Before - But Sorry..


Salam semua and haiii lovelies :)

Berkenaan Short GA Qeela tu,
Ade 2 berita yg nk disampaikan harini.

Oh before that just nak thanks pd 36 blogger sporting yg join :)
Jutaan mekacehh pada mereka2 yg sporting and awesome tu yea!
Jemput2 la blogwalking and berkenalan dgn mereka di SINI :D




Okay Firstly, Harap maaf, 
Qeela decide untuk TUTUP/TAMATKAN jela GA tu yea..
Thanks again 36 sayang2 sekalian yg sudi support.
Even tak dapat cecah 40-50, takpelah, kesudian anda semua
sangatlah dihargai :)




ANDDDD, Qeela terpaksa CANCEL kan je hadiah utama tu k..
Untuk hadiah utame tu (wallet jenama GUESS) Qeela dpt and 
tak pernah guna lgsg lagi, so tu yg rase okay nk let go je..
Qeela minat wallet jenis pnjg, that's why tak gune2 pon wallet tu..
Die jenis 4 segi biasa, snake faux skin, colour light cream / brownish + grey..

TAPIIII drp apa yg Qeela tgk, mcm ramai tak berminat je..? :( huhu..
If ramai lagi join dgn entry yg awesome tiptop gedeboom etc untuk rebut hadiah 
wallet tu, barulaa rase okay sket nk let go kan, sbb syaratnye pun gitu untuk pilih 
pemenang ye dopp...tapi takpelah, korang lg minat coupon2 etc tu la agknye yea? :D




Gambar2 hadiah Qeela malas nak upload sbb leceh and tenet lembab je lately ni.
So, takpelah, Sorry again, Qeela dh fikir masak2, and decide untuk cancel je 
hadiah utama memandangkan tak berapa dapat feedback yg memuaskan..
But still, hadiah coupon etc tu tetap jln, no worries okay :)
So, Qeela akan umumkan para pemenang dalam masa terdekat ni insyaAllah.
Stay tuned :)

Have a great Sunday. Wassalam. :)

4 bubblynotes :):

  1. Mungkin ramai tak perasan kot :)
    Btw, tahniah sebab dapat ramai jugak tu.
    Sy penah dapat 20 orang ja :)

    ReplyDelete
  2. eh.. ramai jugak tu.. lain lea kalau kurang dari 10 kot.. rasnaya kalau buat lagi lama n selalu promotwe mesti ramai lagi nak join.. n betul gak mungkin depa x perasan..

    ReplyDelete
  3. uish...byk la jgak tu,,ada aritu GA yg saya join 13 org je join dan then terpaksa dibatalkan.. jgn putus asa naa dear ^_^

    ReplyDelete
  4. Hehe tq syg2 semua :D Maybe laa kan, xpe, insyaAllah ade rezeki next time Qeela buat ga lg :) thanks for the support yea korang! :D

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)
For work collaboration or reviews, kindly reach me at : 
qeelaaini@gmail.com.
Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.