Join & boleh dapat macam2 hadiah best! :D


Salam and hello lovelies :)

Korang tau tak about whoHAA?
Haa meh nak habaq mai :)



whoHaa ni merupakan satu platform yang membolehkan kita
view, survey/respond dari ads yang kita pilih then boleh redeem rewards 
berbentuk barangan atau voucher berdasarkan jumlah point yang terkumpul
daripada hasil earning kita di website tersebut.
So dengan erti kata lain, kita just view ads yang ada dalam pilihan,
respond pada ads tersebut dengan sama ada menjawab soalan atau 
view videonya, taraaa, dah dapat kumpul mata :D
Lagi banyak yang kita respond / view lagi banyaklah mata yang boleh
kita kumpulkan so dengan itu lagi cepatlah kita dapat tebus rewards :D




Macam2 benda yang boleh kita dapat tau, contohnya Samsung Galaxy Camera,
San Disk Micro SD Card, iPod/iPhone Pure Fi-Express Plus Speaker,
Kingston 16GB Flash Drive, Aeon Jusco Gift Voucher, 
4 in 1 Cash Voucher (Pizza Hut, KFC, etc)
ohhoiiii macam2 sangatlah yang awesome2 lagi tuu uolls! :D

Macam minat jee, macam minat jee kann?? 
Okay korang click jee SINI untuk daftar and start! :D

First korang kene register dulu then barulah boleh start earn point :D
Just click kat ruang register kat atas sebelah kanan tu yea.
Then isi ruangan / ikut je arahan depa.
No worries senang gilee je nak daftar, ok!
Join jangan tak join tau. bende senang je ni kott, dapat hadiah free lagi :D
Semua orang boleh join. Lai lai lai :D

Selamat menjoinkan diri u'olls. Have a great day! :D

6 bubblynotes :):

  1. mam menarik je..hehe nk join la..:D

    ReplyDelete
  2. woww .. mcam best je .. ni nak join ni ..

    ReplyDelete
  3. macam menarik ni...thanks for sharing dear...

    ReplyDelete
  4. memang menarik, jom laa syg2 semua kite join ramai2, heheee :D dok umah relek2 pon boleh buat, dapat barang2 free! hehe :D

    ReplyDelete
  5. dulu pernah join ni.. tp dah dilupakan hahah

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)
For work collaboration or reviews, kindly reach me at : 
qeelaaini@gmail.com.
Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.