May I Have Your Attention Please? :D


Salam & Helloooo Bloggers semuaa :D

First of all, sorry sebab lambat sikit update bout Mini GA tu.
Qeela packed semalam + on that time takde lappy in hands, so,
now baru berkesempatan nak update :)

Ada beberapa perkara tambahan Qeela nak bagitahu before end the GA.

1. Ada tambahan pada syarat yee, di mana para peserta perlu follow
satu lagi blog: CLICK HERE :D  Yesss itu sahaja. Senang jee.  Hehe.

2. Qeela ada tambah lagi hadiah topup dan blog review. :)

3. Tarikh tamat GA pun ditunda ke hari ini sehingga pada 11.59 PM nanti :)

That's all. Harap semua peserta ambil perhatian yee :)
Sila ke SINI :D bagi melengkapkan syarat tambahan tersebut 
dan if nak tengok detail2 yang lain.
Manakala senarai peserta terlatest pula telah diupdate di SINI :)
Thanks for your cooperation yee!

Have a nice day semuaa :D



17 bubblynotes :):

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.