GiveAway Contest Gila Buasir Otak: 110 Juta Kenangan





A. Pada usia berapakah yang anda paling suka sepanjang kehidupan anda? 

- Well, paling suke pada ketika usia 13 - 17 tahun :D Yeah zaman high school. Always the best!
Pelbagai memori best still melekat kuat lagi dalam otak Qeela ni haa, hehee. Zaman tu laa
zaman kenakalan, zaman active gilee dgn sport lah kadet lah music lah apelah, dgn kawan2
yg ohsem2 belake, and friendship plg best penah dpt :) Pengalaman yg sgt berwarne-warni :)
Senang kate, zaman usie yg paling ohhsemmm sekali laa :D


B. Apakah kenangan zaman silam (manis atau pahit) yang anda paling ingat sampai sekarang?.

- Kikiki, pastinya pada zaman bercouple dgn encik suami dolu-dolu :3 Hehe, alkisahnye, kitorang nh
high school lovers / couple yg dilabel sbgai cinte monyet , tetapi, alhamdulillah, depa kate cinte monyet
pun alhamdulillah jodoh kuat & panjang sampai selamatlah berkahwin sampai sekarang and kekal lah
hendaknyee aamiinnnn :3 Mase tu dulu, segale perencah cukup, pahit, manis, masam, masin, tawar,
kelat, enak haa sumenyelaa ade. Macam2 bende kitorang lalui & semuanya sangat2 kekal ingat lagi 
sampailaa sekarang. :)


C. Kalau anda diberi pilihan untuk kembali ke zaman silam, ke zaman manakah yang anda mahu pergi dan apakah yang anda ingin perbetulkan atau ubah sekiranya ada?

- Ummm okay, untuk soalan ni, if diberi pilihan, Qeela tak rase Qeela nak pilih mane2 pun.
Sbb Qeela syukur dgn my past, banyak sangat pengajaran & pengalaman yg berguna yg boleh 
diambil & dijadikan panduan untuk sekarang and on. Past is past, I didn't regret it. The best yg boleh
dibuat adalah dgn perbetulkan ape yg patot untuk jadi yg lebih baik. Seriously, takde yg lebih berharge
dr memori & pengalaman untuk kite teruskan hidup / cabaran hari2 yg mendatang nh. Lagipun,
I believe He always know better. Even greater. Setiap yg terjadi tu mmg ade hikmahnya & that's the best part :) No matter how hard, how worst, tu sume pastinya yg terbaik untuk kite. Yakin dan percayalah :)



May the odd be in my favor aamiinn hehe
Wassalam  :)


9 bubblynotes :):

  1. sweet la <3
    semoga jodoh berpanjangan ^^

    dari GA yang sama,

    http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

    ReplyDelete
  2. wah moga menag deh give away nya

    ReplyDelete
  3. Waa bestnye , Kawin dngan orang yang kita cinta ~
    Semoga kekal and bahgia dunia and akhirat :D

    Singgah dari GA sama , Good Luck , Jom baca cerita Isyah pula .

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

    ReplyDelete
  4. nice story... nak join lah
    amal follow sini

    jum join GA ni
    RM100X2PEMENANG
    http://sayacikamal.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-zakieazid.html

    ReplyDelete
  5. thanks semuaa :D done visit & followback :D

    ReplyDelete
  6. done follow # 408

    bw dari segmen sama :)

    follow me back ^_^

    http://www.kanvasdakwat.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

    ReplyDelete
  7. thanks dear Mieza, done :)

    ReplyDelete
  8. Attractive section of content. I just stumbled upon
    your blog and in accession capital to assert that I get in
    fact enjoyed account your blog posts. Anyway I'll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

    My website ... kosztorys wycieczki

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)

Follow by Email

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.

SushiVids!