Lucky Blog Review #1stMiniGA


Salam & hello semua :)

Okay seperti yang telah dijanjikan, terdapat 4 blog bertuah
yang Qeela akan review hasil dari 1st Mini GA yang lalu.
So, let's roll lovelies! :)

#1 Number 13 : Laman Sis Nurul


~ First of all, blog comel ni same theme colour dgn blog Qeela,
which is pink! Hehe :D Then lagi tambah kiut miut dengan doodle / Banner
Muslimah comel tu. Overall, blog ni memang cute la.
Pengisian entry pon menarik, bermanfaat kepada pembaca. :)
So korang, bawak2 laa terjah yee :)


#2 Number 22 : Ema


~ Okay, blog adik Ema ni simple je, banner die pon simple :)
Haa kelebihannya semua tau la kan, teramatlaa ringannya
so mmg seronok diterjah :) Mm setakat ni entry tak berapa banyak lagi,
mungkin sebab adik Ema jarang update blog kot mase dulu2.
Entry terbaru dia comel je, and lagi comel sbb ade gmbr kucing, heheEheE :D
Ok2, korang checkitoutttttt la yee :)


#3 Number 30 : Syiera Firdaus


~ Blog ketiga yang lucky ni pulak, 1st skali banner blog ni kreatif :)
Suke pulak tengok nama kat banner tu berkelip2 tukar2 colour :)
Then ahHaaa, cambese laa Qeela memang tertarik btol dgn
gambar kucing :D Comel2 belaka widgetnya sume.
Blog ni boleh dikatakan sebagai simple yet adorable laa :)
Buat masa ni, setakat yg diskodeng Qeela, cik adik manis ni
tgh active join segmen / GA. All the best yea dik! :D
Korang pun ape lagi, jommm terjaahhhh :D


#4 Number 9 : Cik Amal


~ Actually blog ni adalah blog kedua Cik Amal, dimana blog ni
dikhaskan untuk join segmen / GA sahaja. Tapi dia tetap hiaskan blog ni
cantik2, just takdelaa beriye dgn mcm2 widget ye, nama pun blog 2nd kan, hehe.
Sebenarnya design blog 1st & 2nd ni sama, just blog 1st of course lagi meriah la
kan, since that's the official one. Simple and cute :) Ok SINI adalah
blog 1st / officialnye yee. :) Entry latest pasal search keyword kat blog dia
yg ummm.....sabar ye dik.. dah takde keje laen ke ape bebudak tuh. :/
Mm oklah, meh serbu blog Cik Amal ni yee! :)


**So, gitulah serba sedikit pasal blog2 bertuah tu untuk direviewkan.
Sorrylaa if banyak kekurangan qeela mereview blog2 ni ataupun
telah menimbulkan ketidakpuasan hati sesiapa yea..
Pe2 pun, happy blogwalking korang! :)

Wassalam :)


5 bubblynotes :):

  1. Thanks qeela sbb sudi review blog Nurul.. Tq so much.. Syg qeela.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe no biggie dear :) Sorry if ade yg kurang ke pape yea..syg Nurul jugak! xx :D

      Delete
  2. tengs akak :)
    terharu sgt :)

    ReplyDelete
  3. Okayy kesayangan2 semuaa, no biggie, heheee :D

    ReplyDelete

Got something in your mind?
Shout here! :)

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)
For work collaboration or reviews, kindly reach me at : 
qeelaaini@gmail.com.
Thank You!

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.