Jun 24, 2013

May I Have Your Attention Please? :D


Salam & Helloooo Bloggers semuaa :D

First of all, sorry sebab lambat sikit update bout Mini GA tu.
Qeela packed semalam + on that time takde lappy in hands, so,
now baru berkesempatan nak update :)

Ada beberapa perkara tambahan Qeela nak bagitahu before end the GA.

1. Ada tambahan pada syarat yee, di mana para peserta perlu follow
satu lagi blog: CLICK HERE :D  Yesss itu sahaja. Senang jee.  Hehe.

2. Qeela ada tambah lagi hadiah topup dan blog review. :)

3. Tarikh tamat GA pun ditunda ke hari ini sehingga pada 11.59 PM nanti :)

That's all. Harap semua peserta ambil perhatian yee :)
Sila ke SINI :D bagi melengkapkan syarat tambahan tersebut 
dan if nak tengok detail2 yang lain.
Manakala senarai peserta terlatest pula telah diupdate di SINI :)
Thanks for your cooperation yee!

Have a nice day semuaa :D



17 comments:

Got something in your mind?
Shout here! :)